UITBREIDING RESTAURANT, DOORN
Geheel in stijl van de bestaande aanbouw, is een nieuwe uitbreiding gerealiseerd. De aanbouw is zo gerealiseerd, dat de overgang tussen het oude en het nieuwe gedeelte nauwelijks zichtbaar is.
Project informatie
Datum
2017
Categorie
– Bedrijven
– Bouw
– Elektra
– Nieuwbouw
– Onderhoud
– Verbouw
Opdrachtgever
Restaurant Sint Helenaheuvel
Architect
VDVDP Architecten
Werkzaamheden
Geheel in stijl van de bestaande aanbouw, is een nieuwe uitbreiding gerealiseerd. De aanbouw is zo gerealiseerd, dat de overgang tussen het oude en het nieuwe gedeelte nauwelijks zichtbaar is. De nieuwe aanbouw is aan één zijde afgewerkt met Shou Sugi Ban verduurzaamd hout. Deze verduurzamingstechniek is meer dan 1000 jaar geleden in Japan ontstaan. In overleg met de opdrachtgever is het werk zo gerealiseerd, dat de reguliere bedrijfsvoering gewoon kon doorgaan.