UITBREIDING RESTAURANT, DOORN

Geheel in stijl van de bestaande aanbouw, is een nieuwe uitbreiding gerealiseerd. De aanbouw is zo gerealiseerd, dat de overgang tussen het oude en het nieuwe gedeelte nauwelijks zichtbaar is.

Project informatie

Datum

2017

Categorie

– Bedrijven
– Bouw
– Elektra
– Nieuwbouw
– Onderhoud
– Verbouw

Opdrachtgever

Restaurant Sint Helenaheuvel

Architect

VDVDP Architecten

Werkzaamheden

Geheel in stijl van de bestaande aanbouw, is een nieuwe uitbreiding gerealiseerd. De aanbouw is zo gerealiseerd, dat de overgang tussen het oude en het nieuwe gedeelte nauwelijks zichtbaar is. De nieuwe aanbouw is aan één zijde afgewerkt met Shou Sugi Ban verduurzaamd hout. Deze verduurzamingstechniek is meer dan 1000 jaar geleden in Japan ontstaan. In overleg met de opdrachtgever is het werk zo gerealiseerd, dat de reguliere bedrijfsvoering gewoon kon doorgaan.