Woning bouw en verbouw in de Utrechtse Heuvelrug

Woning laten bouwen of verbouwen

De Utrechtse Heuvelrug ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd een prachtig landschap van bos en heide. Met uitstek een plek waar u heerlijk kunt wonen en recreëren. Boswijk-Bouw is lokaal verankerd in de regio en heeft hier al een flinke staat van diensten opgebouwd. Deze diensten bestaan uit het bouwen van (luxe) woningen, maar ook het verbouwen, renoveren, verduurzamen of moderniseren van de woning of een ander soort gebouw. Wat de projecten met elkaar gemeen hebben is het zeer hoge afwerkingsniveau en de kwaliteit. Hierdoor is Boswijk-Bouw in staat om langjarig garantie te geven op de werkzaamheden.

Woning laten (ver)bouwen in de Utrechtse Heuvelrug

Wilt u ook een heerlijk ruime woning laten bouwen of renoveren in de prachtig groene omgeving? Dan heeft u met Boswijk voor een perfecte partner gekozen. Het bouwen of laten renoveren van een woning die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet, is natuurlijk een behoorlijke investering, maar dan woont u uiteindelijk wel in een prachtige, duurzame en luxueuze woning dat niets te wensen overlaat.

Bouwplan maken

Voordat u uw woning laat bouwen of renoveren, is het belangrijk dat u een goed plan heeft. Wat wordt de stijl van uw vernieuwde woning, hoe kunnen wij duurzaamheid en energiezuinigheid integreren in de woonwensen en hoe zorgen wij voor een optimaal plan binnen uw wensen en budget? Om uw project tot een succes te maken, helpt Boswijk u graag bij het maken van een heldere en duidelijke beschrijving met betrekking tot al uw wensen. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door ons hoge afwerkingsniveau bij ieder project. Bent u benieuwd naar onze kwaliteit?  Zie hier een overzicht van onze projecten.

Hoog afwerkingsniveau

Een belangrijk aspect van het bouwen of verbouwen van een woning is het bepalen van het door u gewenste afwerkingsniveau. Wilt u een luxueuze uitstraling? Dat is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld marmer en edelmetalen, en door een zorgvuldige indeling van de ruimtes. U kunt ook moderne technologieën laten installeren in het huis, zoals slimme thermostaten en lichtsystemen. En als het u ook om duurzaam bouwen gaat, kunt u rekening houden met energie-efficiëntie. Door het plaatsen van energiezuinige ramen en deuren, goede isolatie en efficiënte verwarmings- en koelsystemen, verkleint u niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar houdt u ook uw energierekening overzichtelijk.

Meer informatie over nieuw bouwen?

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen, uw woning verbouwen of wilt u gaan verduurzamen? Zijn voor u de kwaliteit en professionaliteit van de aannemer belangrijker dan louter de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U vindt onze werkzaamheden ook terug Maarn, Doorn en wijde omgeving.