Alarminstallatie

Profiteer van ruim 35 jaar ervaring

Zou u graag een alarminstallatie willen laten plaatsen? Dan wilt u natuurlijk wel een bedrijf met kennis van zaken inschakelen. Het systeem moet netjes geïnstalleerd worden. U wilt natuurlijk niet dat een los draadje een hoop overlast veroorzaakt. Kiest u dan voor de ervaring van Boswijk Bouw en Elektra. Sinds 1987 zijn wij actief in de elektrotechniek. Met recht mogen wij ons dan ook een specialist in ons vakgebied noemen, waaronder ook de alarminstallatie.

Bewust, betrokken en ervaring

Inmiddels zijn wij al meer dan 35 jaar werkzaam in de elektrotechniek. Als expert in ons vakgebied weten dan ook precies hoe wij alarminstallatie moeten plaatsen. Maar dat is niet het enige wat onze organisatie u te bieden heeft. Wij werken met oog voor het milieu en de maatschappij. Tijdens onze werkzaamheden proberen wij onze milieubelasting daarom zo laag mogelijk te houden. Ook nemen wij onze verantwoordelijkheid en, wanneer gepast, mengen wij ons in het publiek debat.

Alarminstallatie

Kies voor klantgericht

Klanttevredenheid hebben wij bij Boswijk Bouw en Elektra hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij er alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Voor het installeren van uw alarminstallatie bijvoorbeeld gebruiken wij altijd de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij een betere kwaliteit leveren tegen lagere kosten. Ook plaatsen wij de modernste alarminstallatie om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

5 van onze voordelen

Ook een ander bedrijf kan voor u een alarminstallatie plaatsen. Dat is iets wat wij bij Boswijk Bouw en Elektra maar al te goed begrijpen. Wij doen ook graag die stap extra voor u. Zo profiteert u bij ons van:

  1. Een alarminstallatie van ons is altijd gecertificeerd
  2. Bij noodgevallen kunt u ons 24/7 bereiken
  3. Door onze werkwijze kunnen wij betere kwaliteit leveren tegen lagere prijzen
  4. Boswijk Bouw en Elektra houdt rekening met het milieu
  5. Wij werken voor particulieren, ondernemers en instellingen

Laat ons uw alarminstallatie plaatsen

Wilt u graag dat wij een alarminstallatie bij u komen installeren? Neem dan vlug contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen. Stuur ons vandaag nog een e-mail: info@boswijk-bouw.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel in dat geval naar: 0343-413540. Kiest u ook voor een alarminstallatie van Boswijk Bouw en Elektra?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!