PASSIE, PLEZIER EN VAKMANSCHAP

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden die variëren van kleine aanpassingen aan woningen en gebouwen tot grootschalige nieuwbouw, verbouw en renovaties.

Vanwege de service aan onze opdrachtgevers is Boswijk-Bouw een begrip op de Utrechtse Heuvelrug en ver daarbuiten.

Passie, plezier en vakmanschap zijn de kernwoorden die onze werkwijze het best typeren. Het leveren van kwaliteit en een duurzame relatie met onze opdrachtgever zijn onze drijfveren.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze opdrachtgevers kunnen bij urgente calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze servicedienst.

Tussen Boswijk-Bouw en Boswijk-Elektra bestaat geen gedwongen winkelnering.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Kleine Klus - Boswijk Bouw

KLEINE KLUSSEN

Met een flexibele afdeling van allround timmerlieden voeren wij uw klussen snel en kostenefficiënt uit.

Grootschalige Projecten - Boswijk Bouw

GROOTSCHALIGE PROJECTEN

Grootschalige projecten worden volledig geanalyseerd, vakkundig voorbereid en afgestemd op uw wensen. Zo realiseren wij uw projectdoelstellingen.

MODERNE TECHNIEKEN

MODERNE TECHNIEKEN

Voor een optimaal resultaat combineren wij traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken. Vanuit onze passie en onze kennis van innovaties zijn wij in staat om ons flexibel te bewegen in een steeds dynamischer werkveld.

24/7 Service - Boswijk Bouw

24-UUR SERVICEDIENST

Onze opdrachtgevers kunnen bij urgente calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze servicedienst.

Naast nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en andere gebouwen voeren wij ook kleinere en losstaande klussen uit.

Werkzaamheden die wij zeer frequent uitvoeren zijn onder andere:

  • badkamerverbouwingen en badkamerrenovaties;
  • keukenverbouwingen;
  • wc-verbouwingen;
  • dakrenovaties;
  • plaatsen van dakkapellen;
  • realiseren van aanbouwen;
  • uitvoeren van WMO voorzieningen.

24/7 Servicedienst

Wij zijn werkzaam voor bedrijven, instellingen en particulieren. Als opdrachtgever kunt u bij urgente calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week van onze servicedienst gebruik maken. Direct contact