Renovatie

Info aanvragen

Uw renovatieproject in de handen van een expert

Hulp bij uw renovatie nodig? Dan kiest u natuurlijk voor iemand met verstand van zaken. Bij Boswijk Bouw en Elektra zit u goed. Met meer dan 47 jaar ervaring in de bouw kunnen wij u elke klus uit handen nemen. Wij weten precies wat er bij het renoveren van een pand komt kijken. Ook wanneer u een monumentaal pand wilt laten renoveren, kunt u bij ons terecht. Hoe kunnen wij van dienst zijn?

Renovatie

Ook voor uw klus een vakman

Of het nu gaat om de renovatie van een woonhuis of kerk, de vakmannen van Boswijk Bouw en Elektra staan graag voor u klaar. Door de kennis waarover wij beschikken, is geen klus ons te groot of te klein. Daarnaast werken wij met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij u een betere kwaliteit bieden tegen een scherpere prijs. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij renovatie? Bekijk dan onze afgeronde projecten op onze site.

Bewust ondernemen

Inmiddels zijn al ruim 47 jaar actief als bouwbedrijf. Voor een renovatie draaien wij onze hand dan ook niet om. Maar dat is niet het enige wat Boswijk Bouw en Elektra u te bieden heeft. Ook houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu en de maatschappij. Wij proberen onze milieubelasting tijdens uw renovatie zo laag mogelijk te houden. Op deze manier dragen wij ons steentje bij als bouwbedrijf.

5 redenen om voor ons te gaan

Voor uw renovatieproject kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ander bedrijf. Maar hebben zij de kennis en ervaring waarover Boswijk Bouw en Elektra beschikt? Daarnaast bieden wij u het volgende:

  • Dankzij ruim 47 jaar ervaring kunnen wij elke renovatie u uit handen nemen. Ook van monumentale panden
  • Wij werken voor particuliere en zakelijke klanten, maar ook instellingen kunnen bij ons terecht
  • 24/7 bereikbaar bij noodgevallen
  • Wij leveren een betere kwaliteit tegen lagere totaalkosten
  • Ons bouwbedrijf houdt rekening met het milieu

Hulp nodig bij uw renovatie?

Wanneer u graag onze hulp wilt inschakelen voor uw renovatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over wat er mogelijk is. Ook wanneer u graag meer informatie wilt of nog vragen heeft, staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bel hiervoor direct naar: 0343-413540. Ook kunt u ons mailen: info@boswijk-bouw.nl. Gaan wij binnenkort met uw renovatie aan de slag?