Renovatie

De aannemer met passie en vakmanschap in renoveren

De aannemer met passie en vakmanschap voor elke renovatie. Dat is Boswijk Bouw! Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur nieuwbouw, verbouw en renovaties van woningen en kantoren voor zowel bedrijven als particulieren. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door ons hoge afwerkingsniveau bij elke renovatie. Waar andere bouwbedrijven een renovatie mogelijk te complex of te omvangrijk vinden, zien wij die als een grote uitdaging die wij graag voor u aangaan.

Renovatie door Boswijk Bouw

Specialist in middelgrote tot grote renovaties

Een middelgrote tot zeer grote renovatie gaan wij dus zeker niet uit de weg. Sterker nog: renoveren is voor ons telkens weer een unieke uitdaging waarbij wij streven naar het allerhoogste afwerkingsniveau. Een renovatie of verbouwing van monumentale en historische bedrijfspanden en woningen durven wij na alle jaren in de bouwbranche een echte specialiteit te noemen. Bij een dergelijke renovatie combineren wij oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen om panden te renoveren volgens de eisen die men vandaag aan bouwwerken stelt, en daarbij de monumentale of historische aanblik te behouden.

Oud en nieuw in harmonie

Renovatie anno nu betekent in veel gevallen oude bouwstijlen combineren met moderne materialen en technieken. Een treffend voorbeeld van zo’n combinatie is de doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken. Daar zijn wij goed in. En ook op het gebied van duurzaamheid is een renovatie of verbouwing aan monumentale panden bij ons in goede handen. Zo verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren bij renovatieprojecten.

Meer kenmerkende renovaties van Boswijk Bouw ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: onderscheidend in renovatie

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Omdat wij altijd renoveren met een hoog afwerkingsniveau, hebben wij hierin een zeer goede naam hoog te houden. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende renovaties overleggen. Wij zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke renovatie tonen wij in detail dat wij onderscheidend zijn van andere aannemers. Ook op het gebied van realistisch projectmanagement!

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig renoveren?

Wilt u ook uw woning of kantoor in laten renoveren? En is vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker voor u dan alleen een zo aantrekkelijk mogelijk kostenplaatje voor de renovatie? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!