Bedrijfshal

Info aanvragen

Uw specialist in de bouw

Wilt u uw bedrijfshal laten verbouwen? Of zoekt u iemand die u kan helpen bij een groter project? Kies in beide gevallen voor de ervaring en kennis van Boswijk Bouw en Elektra. Doordat wij al meer dan 47 jaar ervaring als bouwbedrijf hebben, kunnen wij elke klus naar wens voor u klaren. Kwaliteit leveren staat hierbij voorop. Wanneer u tevreden bent over het eindresultaat, dan pas zijn wij dat ook.

Boswijk_Autohotel

Ontdek zelf ons uitgebreide dienstenaanbod

Dankzij de kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u bij een breed pakket aan werkzaamheden helpen. Of het nu gaat om een likje verf of een grote verbouwing, wij draaien onze hand er niet voor om. Zo helpen wij u graag bij:

  • Het installeren van al uw elektra in uw bedrijfshal
  • Het verbouwen van de complete hal
  • Het plaatsen van zonnepanelen op uw pand

Heeft u een ander klusje voor uw bedrijfshal? Neem dan contact op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen.

Kies voor klantgericht

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan bij Boswijk Bouw en Elektra. Daarom zetten wij graag die extra stap voor u. Kiest u voor ons voor het opknappen van uw bedrijfshal, dan profiteert u altijd van een klantgerichte werkwijze. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en systemen. Hierdoor heeft nu altijd de modernste apparatuur in huis. Ook kunnen wij u hierdoor een hogere kwaliteit bieden voor lagere totaalkosten.

Waarom ons voor uw bedrijfshal?

Wanneer u uw bedrijfshal wilt opknappen of laten bouwen, dan zijn er ook andere bedrijven waar u terechtkunt. Maar dat doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Wij bieden u namelijk:

  • Ruim 47 haar kennis en ervaring
  • Bij een noodgeval staan wij 24/7 voor u klaar
  • Wij hanteren een milieubewuste werkwijze
  • U profiteert bij ons van aantrekkelijke tarieven
  • Uw bedrijfshal naar wens gebouwd of opgeknapt

Graag meer informatie? Bel ons snel

Wilt u graag dat wij uw bedrijfshal onder handen nemen? Of heeft juist nog vragen voor ons? Neem gerust contact op met ons. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is. U kunt ons mailen: info@boswijk-bouw.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Spreekt u ons graag persoonlijk? Bel: 0343-413540. Gaan wij binnenkort met uw bedrijfshal aan de slag?