Bedrijfshal

Oudhollands vakmanschap voor elke bedrijfshal

Wilt u een monumentaal en/of historisch fabriekspand laten omtoveren tot een in het oog springende bedrijfshal? Boswijk Bouw is de aannemer die passie en oud-Hollands vakmanschap combineert bij de bouw of renovatie van uw bedrijfshal. Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur nieuwbouw, verbouw en renovatie van kantoren en bedrijfshallen. Waar andere bouwbedrijven de bouw of renovatie van een bedrijfshal mogelijk te complex vinden, is dat voor ons altijd een interessante uitdaging die wij graag met u aangaan. Ons werk bij het bouwen of verbouwen van een bedrijfshal kenmerkt zich, zonder uitzondering, door een zeer luxe afwerkingsniveau. Daarin zijn wij dus anders dan andere bouwbedrijven.

Bouw of renovatie bedrijfshal met monumentale uitstraling

In veel steden en dorpen bevinden panden met een historische of zelfs monumentale uitstraling die zeer geschikt zijn als bedrijfshal. Voor dergelijke middelgrote tot grote nieuwbouw en/of renovatie projecten zijn wij de aangewezen partij voor u. Wij gaan complexe of grote nieuwbouw, verbouwingen of renovaties niet uit de weg. Het is zelfs onze specialiteit! Door het combineren oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen geven wij uw bedrijfshal een monumentale look die in gebruik helemaal bij de tijd is. Bij elk project voor een bedrijfshal geldt: een goed begin altijd het halve werk. Om uw project van begin tot eind tot een succes te maken, helpen wij u bij het maken van een heldere tekening en een duidelijke beschrijving over de materiaalkeuze.

Bedrijfshal

Oud en nieuw in harmonie

Onze specialiteit is het combineren van oude bouwstijlen met moderne materialen en technieken. Een treffend voorbeeld hiervan is de doorzichtige vloer die wij mochten maken in een monumentale kantoorvilla. Dit is de vooruitstrevende bouw met oog voor de historie van een pand die wij maken. En ook op het gebied van duurzaamheid is uw bedrijfshal bij Boswijk Bouw in vertrouwde handen. Waar mogelijk verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in nieuwbouw- en renovatie projecten.

Kenmerkende voorbeelden van ons werk ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: voor een kantoor dat gezien mag worden

Al sinds 1969 verzorgen wij nieuwbouw, renovatie en bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zakelijke opdrachtgevers. Op het gebied van bouwen en verbouwen met een hoog afwerkingsniveau, hebben wij een goede naam hoog te houden. Wij kunnen u veel referenties van in het oog springende nieuwbouw of renovaties van bedrijfspanden of bedrijfshallen overleggen. In ons werk zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen en verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke bouw of renovatie van een bedrijfshal of kantoor ziet u dat wij anders werken dan andere aannemers. Ook wat betreft realistisch projectmanagement kunt u op ons bouwen!

Meer weten over bouw, verbouw of renovatie van een bedrijfshal?

Wilt u ook een in het oog springende bedrijfshal laten bouwen, verbouwen of renoveren? En is het vakmanschap van het bouwbedrijf voor uw bouwproject hierbij van meer belang dan alleen het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!