Aannemer

Passie voor oud-Hollands vakmanschap en ’n hoog afwerkingsniveau

Boswijk bouw werkt als aannemer al sinds de oprichting in 1969 op een andere manier dan de meeste aannemers in haar werkregio. Wij zijn als aannemer groot geworden in een omgeving met een overvloed aan monumentale en historisch woningen, villa’s en bedrijfspanden. Dat heeft geleid tot een specialisatie in complexe bouwprojecten. Daarin onderscheiden wij ons van andere aannemers. Waar anderen een verbouwing of renovatie van een monumentaal pand mogelijk te complex vinden, zien wij die als een interessante uitdaging. Boswijk Bouw is de aannemer die passie en oud-Hollands vakmanschap graag laat samengaan met elke bouwproject. Een luxe afwerkingsniveau vinden wij als aannemer daarbij altijd vanzelfsprekend.

Aannemer

Bouw of renovatie met monumentale allure

In de regio waarin wij als aannemer actief zijn, staan veel panden met historische of monumentale allure. Dergelijke panden hebben aandacht nodig om ze in de oorspronkelijke bouwstaat te behouden en mogelijk te moderniseren volgens de eisen en wensen van deze tijd. Dit soort complexe en/of grote nieuwbouw, verbouwingen of renovaties gaan wij niet uit de weg. Integendeel: wij zijn erin gespecialiseerd! Wij combineren oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen waardoor heden en verleden een harmonieus geheel vormen.

Heden en verleden in harmonie

Als aannemer combineren wij oude bouwstijlen met moderne materialen en technieken. Illustratief hiervoor is de schitterende doorzichtige entreevloer die wij mochten maken in een monumentale kantoorvilla. Dit is de vooruitstrevende bouw die wij maken met een scherp ook voor de geschiedenis van een pand. Waar mogelijk verwerken we ook innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in nieuwbouw- en renovatie projecten.

Kenmerkende voorbeelden van ons werk als aannemer ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: voor een pand dat iedereen mag zien

Als aannemer verzorgen wij al sinds 1969 nieuwbouw, renovatie en bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor bedrijven en particulieren. In bouwen en verbouwen met een hoog afwerkingsniveau hebben wij een zeer goede naam hoog te houden. Wij kunnen u hiervan veel referenties overleggen. In ons werk als aannemer zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen en verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke bouw of renovatie project ziet u dat wij als aannemersbedrijf anders werken dan andere aannemers. Ook wat betreft realistisch projectmanagement kunt u op ons bouwen!

Meer weten over ons aannemersbedrijf?

Wilt u meer weten over wat wij als aannemer voor u kunnen betekenen? Dat is veel; zeker als u het vakmanschap van de aannemer belangrijker vindt dan alleen het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!