Uw expert met ruim 47 jaar ervaring

Wilt u graag de hulp inroepen van een aannemer? Dan wilt u natuurlijk een echte vakman inschakelen. Bij Boswijk Bouw en Elektra snappen wij dat maar al te goed. Met meer dan 47 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. U kunt ons inschakelen bij verschillende projecten. Daarbij staat bij ons het leveren van kwaliteit voorop. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan zijn wij dat ook. Kiest u ook voor ons?

BERSE BOSSEN - Boswijk Bouw

Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij als aannemer een ruim dienstenpakket aanbieden. U kunt bij ons altijd rekenen op een heldere aanpak, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder meer:

  • Bouwprojecten: van schilderwerkzaamheden tot een het plaatsen van een dakkapel
  • Elektrawerk: zoals het installeren van duurzame installaties of alarmsystemen
  • Ook voor het onderhoud van uw pand bent u bij ons op de goede plek

Staat uw klus hier niet tussen? Neem dan contact op. Onze aannemer kan ook u vast helpen.

Particulieren en zakelijke klanten

Wij zijn onze klanten graag zo optimaal mogelijk van dienst. Niet alleen bieden wij als aannemer een zo’n uitgebreid mogelijk dienstenpakket. Ook helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten. Zoekt u iemand voor de installatie van zonnepanelen op uw woonhuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u iemand nodig voor de renovatie van een monument? Ook dan staan wij voor u klaar. Bekijk onze projecten om te zien hoe onze aannemer u van dienst kan zijn.

5 redenen om voor ons te kiezen

Natuurlijk kunt u ook een ander aannemersbedrijf inschakelen voor uw klus. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij graag dat stapje extra voor u. Bij ons profiteert u daarom altijd van:

  1. Meer dan 47 jaar ervaring in de bouw
  2. Heeft u een spoedklus? Wij zijn 24/7 bereikbaar
  3. Wij houden rekening met het milieu
  4. Doordat wij met de modernste technieken werken, kunnen wij kwaliteit leveren
  5. Bij onze aannemer vindt u altijd de scherpste tarieven

Een aannemer nodig? Kies ons

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Wilt u graag direct een afspraak maken met ons? Of heeft u nog een vraag? In al deze gevallen kunt u gerust contact opnemen met onze aannemer. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen. Bel vandaag nog naar: 0343-413540 of stuur een e-mail info@boswijk-bouw.nl. Gaat onze aannemer binnenkort ook bij u aan het werk?