Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf met oud-Hollands vakmanschap en hoog afwerkingsniveau

Boswijk bouw is al sinds de oprichting in 1969 een ander aannemersbedrijf dan alle andere aannemers in de regio. Groot geworden in de regio met een keur aan monumentale en historisch woningen, villa’s en bedrijfspanden heeft Boswijk zich gespecialiseerd in complexe bouwprojecten. En daarin zijn wij echt onderscheidend. Waar andere aannemersbedrijven bouw of renovatie van een monumentaal pand mogelijk te complex vinden, is dat voor ons altijd een interessante uitdaging. Boswijk Bouw is het aannemersbedrijf dat passie en oud-Hollands vakmanschap combineert bij de bouw of renovatie van een villa of kantoorpand. Een luxe afwerkingsniveau is daarbij voor ons zeer vanzelfsprekend.

Bouw of renovatie met monumentale allure

In onze regio zijn veel panden met een historische of zelfs monumentale uitstraling. Dergelijke panden verdienen de aandacht die nodig is om ze in de oorspronkelijke bouwstaat te behouden en, waar nodig, te moderniseren volgens de eisen en wensen van deze tijd. Wij gaan dergelijke complexe of grote nieuwbouw, verbouwingen of renovaties niet uit de weg. Het is zelfs onze specialiteit! Wij combineren oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen waardoor heden en verleden harmonieus samenkomen. Om uw project van begin tot eind tot een succes te maken, helpen wij u bij het maken van een heldere tekening en een duidelijke beschrijving over de materiaalkeuze.

Heden en verleden in harmonie

Onze specialiteit als aannemersbedrijf is het combineren van oude bouwstijlen met moderne materialen en technieken. Een treffend voorbeeld ziet u terug in is de prachtige doorzichtige vloer die wij mochten maken in een monumentale kantoorvilla. Dit is de vooruitstrevende bouw die wij maken met een scherp ook voor de historie van een bouwwerk. Waar mogelijk verwerken we ook innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in nieuwbouw- en renovatie projecten.

Kenmerkende voorbeelden van ons werk als aannemersbedrijf vindt u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: voor een bouwwerk dat gezien mag worden

Al sinds 1969 verzorgen wij als aannemersbedrijf nieuwbouw, renovatie en bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Op het gebied van bouwen en verbouwen met een hoog afwerkingsniveau, hebben wij een goede naam hoog te houden. Wij kunnen u wat dat betreft veel referenties overleggen. In ons werk zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen en verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke bouw of renovatie project ziet u dat wij als aannemersbedrijf anders werken dan andere aannemers. Ook wat betreft realistisch projectmanagement kunt u op ons bouwen!

Aannemersbedrijf

Meer weten over ons aannemersbedrijf?

Wilt u meer weten over wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen? Dat is veel; zeker als u het vakmanschap van de aannemer belangrijker vindt dan alleen het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.