Aannemersbedrijf

Info aanvragen

Met meer dan 47 jaar uw specialist in de bouw

Heeft u de hulp nodig van een aannemersbedrijf? Dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Uw project moet naar wens uitgevoerd worden. En het liefst tegen een scherpe prijs. Dat snappen wij bij Boswijk Bouw en Elektra maar al te goed. Doordat wij over meer dan 47 jaar ervaring beschikken, kunnen wij uw klus naar wens klaren. Het leveren van kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij zijn dan ook pas tevreden met het eindresultaat wanneer u dat ook bent.

Ontdek onze mogelijkheden

Dankzij onze kennis en ervaring in de bouwsector kunnen wij hulp bieden bij verschillende werkzaamheden. Doordat ons aannemersbedrijf een transparante werkwijze hanteert, weet u bij ons waar u aan toe bent. Wij zijn uw adres voor onder andere:

  1. Wij kunnen u het schilderwerk uit handen nemen
  2. Ook voor het plaatsen van een dakkapel draaien wij onze hand niet om
  3. Daarnaast helpen wij ook graag bij elektrotechnische werkzaamheden

Benieuwd geworden naar wat ons aannemersbedrijf voor u kan doen? Neem dan gerust contact op.

Wij helpen particuliere en zakelijke klanten

Onze klanten zijn wij graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom bieden wij als aannemersbedrijf u niet alleen een uitgebreid dienstenpakket. Ook staan wij klaar voor zowel de particulier als de zakelijk klant. Zo kunnen wij u helpen wanneer u zonnepanelen wilt op uw woonhuis, maar ook voor de renovatie van een kerk kunt u bij ons terecht. Wilt u graag meer weten over de werkzaamheden van ons aannemersbedrijf? Bekijk dan een onze projecten.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Als aannemersbedrijf beschikken wij over ruim 47 jaar kennis en ervaring
  2. In geval van nood zijn wij 24/7 bereikbaar
  3. Wij werken met oog voor het milieu
  4. Door onze moderne technieken kunnen wij u een betere kwaliteit bieden
  5. U profiteert bij ons van aantrekkelijke prijzen
Aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf inschakelen?

Wanneer u graag gebruikmaakt van de diensten van ons aannemersbedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor meer informatie of het stellen van vragen kunt u ons bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar op: info@boswijk-bouw.nl of bel naar: 0343-413540. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Zijn wij ook het aannemersbedrijf voor uw klus?