Verbouwen

Info aanvragen

Uw verbouwing in de juiste handen

Wilt u graag hulp bij het verbouwen van uw woning? Dan wilt u uiteraard iemand kiezen die weet wat hij doet. Bij Boswijk Bouw en Elektra bent u dan aan het juiste adres. Met ruim 47 jaar ervaring in de bouwsector kunnen wij u elk project uit handen nemen. Wij weten dan ook precies wat er bij een verbouwing komt kijken. Van tekening tot oplevering, wij zijn u graag van dienst. U kiest toch ook voor ons?

Uw vakman voor iedere klus

Of het nu gaat om het verbouwen van een woning, bedrijfspand of kerk, onze vakmannen staan graag voor u klaar. Dankzij de kennis waarover wij beschikken, is geen bouwproject ons te groot of te klein. Daarnaast werken wij altijd volgens de nieuwste methodes. Daardoor zijn wij in staat om u een hogere kwaliteit te bieden en de totaalkosten voor het verbouwen laag te houden. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Breng een bezoekje aan de pagina projecten.

Kies voor een milieubewuste aanpak

Wij hebben als aannemersbedrijf inmiddels meer dan 47 jaar kennis en ervaring op zak. Voor het verbouwen van een pand draaien wij onze hand dan ook niet om. Dat is echter niet het enige wat wij u te bieden hebben. Onze onderneming probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de maatschappij en het milieu. Tijdens het verbouwen zullen wij dan ook onze milieubelasting tot een minimum beperken. Zo dragen wij ons steentje bij.

Nog 5 van onze voordelen

  1. Door 47 jaar ervaring zijn wij uw adres voor elke verbouwing
  2. Ook voor het verbouwen van een monumentaal pand draaien wij onze hand niet om
  3. Particuliere en zakelijke klanten, maar ook instellingen kunnen terecht bij ons
  4. Hogere kwaliteit voor lagere kosten
  5. Wij houden tijdens ons werk rekening met het milieu

Graag hulp bij het verbouwen?

Wanneer u graag van onze diensten gebruik wilt maken, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over het verbouwen van uw woning of (bedrijfs)pand? Ook dan helpen wij u graag. Bel vandaag nog naar: 0343-413540. Of stuur ons een e-mail: info@boswijk-bouw.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Voor het verbouwen van een woning of ander pand is Boswijk Bouw en Elektra.

Verbouwen