Verbouwen

Aannemer met passie en vakmanschap in verbouwen en renoveren

Al sinds het eind van de jaren 60 van de vorige eeuw zijn wij het bouwbedrijf dat passie en vakmanschap inzet voor projecten rond verbouwen en renoveren. Verbouwen en renoveren is aan ons wel besteed, omdat wij ons onderscheiden door onze hoge kwaliteit en goede serviceniveau in (ver)bouwen ten opzichte van andere aannemers. Daar waar zij een verbouwing of renovatie mogelijk te complex of te omvangrijk vinden, draaien wij daar bij Boswijk Bouw onze hand niet voor om.

Gespecialiseerd in middelgrote tot grote verbouwingen en renovaties

Een middelgrote en grote verbouwing en/of renovatie gaan wij niet uit de weg. Sterker nog: verbouwen zien wij keer op keer als een unieke uitdaging. Wij gaan altijd voor het allerhoogste afwerkingsniveau bij verbouwingen en renovaties. Het verbouwen en renoveren van monumentale en historische bedrijfspanden en woningen is een specialiteit van Boswijk Bouw. Daarin combineren wij oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen om panden aan te passen aan de eisen van de moderne tijd en tegelijkertijd hun monumentale aanblik te laten behouden.

Oud en nieuw in harmonie

Oude bouwstijlen combineren wij graag met moderne materialen en technieken. Een goed voorbeeld hiervan is de doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken. En ook op het gebied van duurzaamheid zijn renovaties en verbouwingen aan monumentale panden bij ons in vertrouwde handen. Zo verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in onze projecten.

Meer kenmerkende verbouwingen van Boswijk Bouw ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: onderscheidend in onderhoud en renovatie

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Omdat wij altijd verbouwen met een hoog afwerkingsniveau hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende verbouwingen en renovaties overleggen. Onze trots als bouwbedrijf komt voort uit:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij verbouwen en renoveren tonen wij keer op keer aan dat wij onderscheidend zijn van andere aannemers. Ook in ons zeer realistische projectmanagement!

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Bent u ook van zins om uw woning of kantoor in te laten verbouwen of renoveren? En is vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen een zo aantrekkelijk mogelijk kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Verbouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!