Nieuwbouw

Info aanvragen

Nieuwbouwproject uitgevoerd door dé specialist

Zoekt u een aannemersbedrijf dat u kan helpen bij nieuwbouw? Dan zijn wij van Boswijk Bouw en Elektra uw adres. Inmiddels hebben wij meer dan 47 jaar kennis en ervaring op zak. Hierdoor kunnen wij u bij elke klus van dienst zijn. Daarbij hanteren wij een heldere werkwijze. Kiest u voor ons, dan weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig. Schakelt u ons ook in voor nieuwbouw?

Begeleiding van tekening tot oplevering

Een goed begin is het halve werk wordt er vaak gezegd. Dat geldt ook zeker bij nieuwbouw. Om uw project tot een succes te maken, is een heldere tekening en een duidelijk beschrijving over de materiaalkeuze noodzakelijk. Wij van Boswijk Bouw en Elektra helpen u hier graag bij. Van begin tot eind begeleiden wij u bij uw project. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. U heeft nergens meer omkijken naar.

Nieuwbouw

Kies voor milieubewust werken

Als bouwbedrijf hebben wij meer dan 47 jaar kennis en ervaring op zak. Wij draaien onze hand dan ook niet om voor het bouwen van nieuwbouw. Dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij vinden het belangrijk om onze milieubelasting tot een minimum te beperken. Bij het vervaardigen van nieuwbouw proberen wij hier dan ook rekening met te houden. Zo willen wij ons steentje bijdragen.

Daarom schakelt u ons in bij nieuwbouw

  • Wij werken voor particulieren, ondernemers en instellingen
  • Dankzij meer dan 47 jaar ervaring kunnen wij u bij elke nieuwbouw klus helpen
  • U vindt bij ons een hogere kwaliteit voor lagere kosten
  • Wij houden rekening met het milieu
  • Wij staan 24/7 voor u klaar

Voor elk project uw adres

Of het nu gaat om nieuwbouw voor een particulier of ondernemer, wij kunnen u helpen. Geen project is te groot of klein voor ons bouwbedrijf. Voor een overzicht van onze projecten kunt u onze site bekijken. Wilt u ons ook graag inschakelen? Of heeft u nog vragen? Neem in dat geval gerust contact op. Belt u hiervoor naar: 0343-413540. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@boswijk-bouw.nl. Wij van Boswijk Bouw en Elektra zijn uw adres voor nieuwbouw.