Nieuwbouw

De aannemer met passie en oud-Hollands vakmanschap in nieuwbouw

Boswijk Bouw is de aannemer die passie en oud-Hollands vakmanschap combineert in nieuwbouw. Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur nieuwbouw, verbouw en renovaties van woningen en kantoren voor bedrijven en particulieren. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door ons hoge afwerkingsniveau bij elk nieuwbouw project. Waar andere bouwbedrijven bepaald nieuwbouw mogelijk te complex of te omvangrijk vinden, is dat voor ons altijd een grote uitdaging die wij graag voor u aangaan.

Middelgrote tot grote nieuwbouw met monumentale uitstraling

Voor middelgrote tot grote nieuwbouw projecten zijn wij de aangewezen partij. Sterker nog: elk complex project is een unieke uitdaging waarbij wij streven naar het allerhoogste afwerkingsniveau. Het bouwen, verbouwen en renoveren van panden met een historische en/of monumentale uitstraling is onze specialiteit. Dit soort klussen stelt ons in staat om ons oud-Hollandse vakmanschap te combineren met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen voor nieuwbouw van deze tijd. Bovendien is een goed begin altijd het halve werk. Dat geldt ook voor nieuwbouw. Om uw project tot een succes te maken, helpen wij u bij het maken van een heldere tekening en een duidelijke beschrijving over de materiaalkeuze.

Nieuwbouw

Oud en nieuw in harmonie

Onze specialisatie is het combineren van oude bouwstijlen met moderne materialen en technieken. Een goed idee hiervan krijgt u door de doorzichtige vloer die wij mochten maken in een monumentale kantoorvilla. Dit is de vooruitstrevende nieuwbouw met een forse knipoog naar het verleden die wij maken. En ook op het gebied van duurzaamheid is uw nieuwbouw bij Boswijk Bouw in vertrouwde goede handen. Zo verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in nieuwbouwprojecten.

Meer kenmerkende nieuwbouw van Boswijk Bouw ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: onderscheidend in nieuwbouw

Sinds 1969 verzorgen wij nieuwbouw, bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Omdat wij altijd bouwen en verbouwen met een hoog afwerkingsniveau, hebben wij goede naam hoog te houden. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende nieuwbouw overleggen. Wij zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen en verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke renovatie tonen wij in detail dat wij onderscheidend zijn van andere aannemers. Ook op het gebied van realistisch projectmanagement!

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig renoveren?

Wilt u ook een kwalitatief in het oog springende woning of kantoor nieuw laten bouwen? En is vakmanschap van het bouwbedrijf voor uw nieuwbouw belangrijker dan alleen een zo aantrekkelijk mogelijk kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!