Bouwbedrijf

Bouwen en renoveren met passie en vakmanschap

Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur nieuwbouw, verbouwingen en renovaties van woningen en kantoren. Onze opdrachtgevers zijn zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door onze hoge afwerkingskwaliteit en uitmuntende serviceniveau. Daar waar andere aannemers mogelijk een renovatie te complex of te omvangrijk vinden, zien wij dat als bouwbedrijf steevast als een interessante uitdaging.

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor middelgrote tot grote renovaties

Wij zijn een ander bouwbedrijf dan de meeste andere bouwbedrijven. Middelgrote en grote verbouwingen en/of renovaties zijn daarom ook helemaal aan ons besteedt. Wij gaan altijd voor het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwopdrachten. Bij de verbouwing of renovatie van monumentale en historische bedrijfspanden en woningen stemmen wij de aanblik van vroeger af met de woon- en werk luxe zoals u die vandaag de dag wenst. Dat doen we door een combinatie van oud-Hollands vakmanschap én innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen.

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Oude tijden laten wij herleven met de afwerkingskwaliteit van vandaag. Wij combineren oud-Hollandse bouwstijlen graag met de modernste materialen en technieken. Zie ter illustratie de doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken. En ook op het gebied van duurzaamheid zijn renovaties en verbouwingen aan monumentale panden bij ons in vertrouwde handen. Zo verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in onze projecten.

Meer kenmerkende projecten van Boswijk Bouw ziet u op onze projectenpagina.

Bouwbedrijf

Boswijk Bouw: onderscheidend hoog niveau in onderhoud en renovatie

Sinds 1969 verzorgt Boswijk Bouw bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij zijn trots op de door ons opgebouwde zeer goede reputatie voor ons bouwbedrijf. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende verbouwingen en renovaties overleggen. Onze trots als bouwbedrijf komt voort uit:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing of renovatie die wij hebben verzorgd, toont aan dat wij in bouwen en realistisch projectmanagement echt onderscheidend zijn van andere aannemers. Neem daarom direct contact op met ons bouwbedrijf voor jouw gewenste opdracht.

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Bent u ook van plan om uw woning of kantoor in te laten verbouwen of renoveren? En is vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen een zo aantrekkelijk mogelijk kostenplaatje? Bel dan naar ons bouwbedrijf op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U mag hiervoor uiteraard ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!