Bouwbedrijf

Info aanvragen

Kies ook voor dé specialist in de bouw

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf? Dan bent u bij ons van Boswijk Bouw en Elektra aan het goede adres. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent met het eindresultaat. Schakelt u binnenkort onze hulp in?

Hoe kunnen wij helpen?

Met ruim 47 jaar ervaring kan ons bouwbedrijf u bij een ruim dienstenpakket helpen. Hierbij hanteren wij een heldere werkwijze, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand
  • Bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden
  • De aanleg van elektra

Bovenstaande is maar een greep waarbij ons bouwbedrijf u kan helpen. Meer weten? Neem contact op.

Het adres voor de particulier en ondernemer

Door onze kennis en ervaring kunnen wij niet alleen van dienst zijn bij een uitgebreid pakket aan werkzaamheden. Ook zijn wij als bouwbedrijf in staat om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen. Wilt u graag dat wij een aanbouw aan uw woning bouwen? Dan staan wij graag voor u klaar. Zoekt u een bouwbedrijf dat u bij een groter bouwproject van dienst kan zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij van Boswijk Bouw en Elektra staan voor u klaar.

Bouwbedrijf

Daarom kiest u ons bouwbedrijf

U zou natuurlijk een ander aannemersbedrijf kunnen inschakelen. Waarom zou u dan toch kiezen voor ons bouwbedrijf? Eenvoudig. Wij bieden u namelijk het volgende:

  • Ruim 47 jaar ervaring in de bouwsector
  • Bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar
  • Wij werken maatschappelijk verantwoord
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor een betere kwaliteit
  • U vindt bij ons scherpe tarieven

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag weten hoe ons bouwbedrijf u van dienst kan zijn? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt telefonisch bereiken op: 0343-413540. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@boswijk-bouw.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk. Wat kan ons bouwbedrijf voor u betekenen?