NIEUWBOUW RESTAURANT HET ROSARIUM
Sloop van de bestaande opstallen. Realisatie van het nieuwe paviljoen met kelder, verschillende zalen en hoogwaardige en duurzame installaties. Na ontwerpfase is het definitief ontwerp en de realisatie in bouwteam met de architect en de opdrachtgever uitgevoerd.
Project informatie
Datum
2018 / 2019
Categorie
– Bedrijven
– Bouw
– Elektra
– Nieuwbouw
Opdrachtgever
Restaurant Het Rosarium
Architect
Rik van Katwijk, GroenRood Architectuur
Werkzaamheden
Sloop van de bestaande opstallen. Realisatie van het nieuwe paviljoen met kelder, verschillende zalen en hoogwaardige en duurzame installaties. Na ontwerpfase is het definitief ontwerp en de realisatie in bouwteam met de architect en de opdrachtgever uitgevoerd. Hierdoor is een tijdswinst geboekt van circa 2,5 maand ten opzichte van de ontwikkeling en realisatie in een traditionele variant. Bij de bouw is uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam verbouwd hout. Een groot gedeelte van de wanden is opgebouwd uit houten platen die kort daarvoor dienst deden als wanden voor een tijdelijke expositie van Jimmy Nelson. Op het gebouw liggen zonnepanelen die het equivalent aan stroom opwekken dat gelijk is aan het stroomgebruik van ongeveer vier gezinnen.