Bouwbedrijf Bosch en Duin

Bouwbedrijf in Bosch en Duin: passie en vakmanschap in duurzaam bouwen

Boswijk Bouw is al 47 jaar het bouw- en installatiebedrijf in Bosch en Duin voor nieuwbouw, verbouw, verduurzamen en renovaties van woningen en kantoren. Zowel particulieren als bedrijven maken graag gebruik van onze diensten. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door onze hoge kwaliteit en het uitmuntende serviceniveau. Daar waar andere bouwbedrijven in de regio van Bosch en Duin een renovatie mogelijk te complex vinden, gaan wij graag de uitdaging aan.

Bouwbedrijf voor grote en middelgrote renovaties in Bosch en Duin

Waarin onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven in Bosch en Duin? Grote en middelgrote verbouwingen en renovaties zijn aan ons wel toevertrouwd. Complexe, uitdagende en innovatieve opdrachten pakken wij met beide handen aan om die met de hoogst mogelijke bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau te voltooien. Wij houden daarbij altijd een realistisch oog op het budget voor de verbouwing, verduurzaming of renovatie.

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Bosch en Duin dat écht met u meedenkt, dan heeft u aan Boswijk Bouw een betrouwbare partner en aannemer.

Bouwbedrijf met specialisatie in renoveren en verbouwen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf hebben wij in de afgelopen jaren veel opzienbarende en mooie transformaties in vele soorten bouwwerken mogen verzorgen en hiermee de glorie van vroeger tijden in ere mogen herstellen. Dat doen wij door het combineren van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen die 100 jaar geleden nog niet beschikbaar waren. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in een door ons vervaardigde doorzichtige vloer in de entree een monumentale kantoorvilla. Dat is natuurlijk een binnenkomer die er mag zijn.

Andere in het oog springende voorbeelden van verbouwingen die wij als bouwbedrijf in Bosch en Duin en omgeving mochten uitvoeren, ziet u op onze projectenpagina. Van woonvilla tot kantoorvilla. Van restaurant tot bedrijfshal en van appartement tot grachtenpand.

Boswijk Bouw: aannemer voor onderhoud en renovatie in Bosch en Duin

Als aannemer verzorgen wij al sinds 1969 bouwkundig en installatietechnisch onderhoud op zeer hoog niveau. Wij zijn trots op onze goede naam en kunnen een keur aan referenties van verbouwingen en renovaties in Bosch en Duin overleggen. In ons ambacht zijn wij trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en ons design
  • de Nederlandse ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing zien we als een unieke mogelijkheid om als bouwbedrijf in Bosch en Duin een ambachtelijk visitekaartje af te leveren. Het realiseren van zowel woon- als werkdromen in mooie panden werkt zeer inspirerend.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Heeft u een woning of kantoor in Bosch en Duin de u wilt laten verbouwen, renoveren of verduurzamen? En vindt u daarbij de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen het kostenplaatje? Hecht u veel waarde aan design en maatwerk bij uw verbouwing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Aannemer in Bosch en Duin

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!