Bouwbedrijf Bosch en Duin

Info aanvragen

Profiteer van 47 jaar ervaring en vakwerk

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Bosch en Duin, dan wilt u uiteraard kiezen voor een vakman die kwaliteit levert. Met meer dan 47 jaar ervaring kan ons aannemersbedrijf u een uitgebreid dienstenpakket aanbieden in Bosch en Duin. Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een monument, ons bouwbedrijf kan het voor u verzorgen. Waarvoor kiest u onze aannemer?

Voor elke klus uw adres

Wij zijn als bouwbedrijf en elektricien al sinds 1987 actief. Door de expertise die wij in deze jaren hebben opgedaan, kunt u in Bosch en Duin voor diverse diensten bij ons terecht. Zo;

  • Helpen wij u graag bij het verbouwen of renovatie van uw bedrijfspand
  • Ook voor het plaatsen van een alarminstallatie draaien wij onze hand niet om
  • Daarnaast kunt u onze elektricien  inschakelen voor al uw elektra

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons bouwbedrijf in Bosch en Duin voor bijvoorbeeld de bouw van een bedrijfshal, kantoor of woning? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw aannemer voor meer informatie.

Ondernemen met oog voor mens en milieu

Als bouwbedrijf onderscheiden wij ons van onze concurrentie in Bosch en Duin door onze manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat wij als aannemer ons steentje bijdragen. Daarom proberen wij als bedrijf onze milieubelasting tot een minimum te beperken. Ook maatschappelijk dragen wij ons steentje bij. Zo steunen wij kunstexposities en kan de brandweer gebruikmaken van onze werf voor brandoefeningen.

5 redenen waarom u onze hulp inroept

  1. Inmiddels zijn wij al meer dan 47 jaar werkzaam als bouwbedrijf
  2. Wij houden rekening met u en uw behoeften
  3. Door onze werkwijze is onze kwaliteit hoog en de kosten laag
  4. 24/7 staan wij in Bosch en Duin voor u klaar in geval van nood
  5. Van een elektricien tot aannemer, u vindt uw vakman bij ons

Ons bouwbedrijf in Bosch en Duin?

Wilt u graag wat meer weten over ons bouwbedrijf? Of wilt u graag een verbouwing of renovatie aan uw bedrijfshal, woning of kantoor door ons laten uitvoeren in Bosch en Duin? Neem in beide gevallen contact met uw aannemer op. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen. Stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. Onze elektricien of aannemer reageert dan zo snel mogelijk. Belt u ons aannemersbedrijf liever? Dat kan naar: 0343-413540. Uw bouwbedrijf in Bosch en Duin is Boswijk Bouw en Elektra.

Bouwbedrijf Bosch en Duin