Electricien

U schakelt toch ook dé specialist in

Wanneer u een electricien nodig heeft, dan wilt u natuurlijk beroep doen op een vakman. Om de boel goed aan te kunnen sluiten, is immers verstand van zaken nodig. Kies dan voor de expertise van Boswijk Bouw en Elektra. Met ruim 35 jaar ervaring in de elektrotechniek mogen wij ons met recht dé expert in ons vakgebied noemen. Elk systeem kunnen wij dan ook vakkundig voor u installeren. Waarmee kan onze electricien u helpen?

Hulp bij diverse werkzaamheden

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor regulier installatiewerk. Maar onze electricien kan meer voor u betekenen. Ook voor specialistisch werk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan:

  • Het plaatsen van inbraak- of alarminstallaties
  • De installatie van zonnepanelen en andere duurzame systemen
  • Ook het installeren van domoticasystemen neemt onze electricien u graag uit handen

Voor ieder project hebben wij de juiste vakman

Geen enkel project vinden wij te groot of te klein. Al sinds 1987 helpen wij onze klanten bij elektrotechnische werkzaamheden. Van een klein klusje tot het werken met grotere, complexere systemen, onze electricien kan het allemaal. Wij helpen zowel particuliere klanten als ondernemers en instellingen. Als opdrachtgever kunt u ons bij calamiteiten zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen. Dat is de extra service die wij u als uw electricien bieden.

5 voordelen waarvan u profiteert

Onze electricien kan u bij verschillende werkzaamheden helpen. Maar dat is zeker niet het enige voordeel dat wij u bieden. Zo:

  • Zijn al onze alarm- en beveiligingssysteem gecertificeerd
  • Vindt u bij ons altijd de modernste systemen en technieken
  • Zijn wij in geval van nood 24/7 bereikbaar
  • Houden wij tijdens onze werkzaamheden rekening met het milieu
  • Leveren wij een hogere kwaliteit waarvoor u minder betaalt

Elektricien

Kiest u ook voor onze electricien?

Wilt u graag onze electricien inschakelen? Wilt u eerst wat meer weten over onze werkwijze? Of heeft u nog een vraag? In al deze gevallen helpen wij u graag. Neem daarom gerust contact op. Stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Telefonisch bereikt u ons op: 0343-413540. Kies voor vakmanschap en kwaliteit. Kies voor een electricien van Boswijk Bouw en Elektra.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!