Elektricien

Elektricien met passie, plezier en vakmanschap in duurzame installaties

Boswijk Elektra werkt al sinds de oprichting in 1987 als elektricien in het huidige werkgebied. Wij zijn groot geworden in een omgeving met een overvloed aan monumentale en historisch woningen, villa’s en bedrijfspanden. Dat heeft geleid tot een specialisatie als elektricien in het aanbrengen van energiezuinige en duurzame installaties, innovatie producten en technieken en gecertificeerde alarminstallaties. De aanleg en onderhoud elektra en elektrotechnische installaties vraagt voor historische panden om een andere, specialistische aanpak. Waar andere elektriciens de aanleg van elektra in een monumentaal pand mogelijk te complex vinden, zien wij die als een interessante uitdaging. Boswijk Elektra is de elektricien met passie, plezier en vakmanschap in grootschalige en complexe installaties.

Elektra voor gebouwen met monumentale allure

In ons werkgebied bevinden zich vele panden met een rijke historische of monumentale geschiedenis. Dergelijke panden hebben aandacht nodig om ze in de oorspronkelijke staat te behouden en ze te moderniseren volgens de eisen en wensen van deze tijd. Een vakbekwame elektricien mag bij die werkzaamheden niet ontbreken. Dit vraagt om ruime kennis en ervaring van zaken. En daarin zijn wij bij Boswijk Elektra gespecialiseerd: de aanleg en het onderhoud van grootschalige en complexe installaties gaan wij niet uit de weg. Wij combineren oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne producten en technieken die de tijden van weleer harmonieus laten samenkomen met het heden.

Gespecialiseerd in veilig en duurzaam installatiewerk

Waar voor de beveiliging in vroeger tijden bij menig pand in de regio een zwaar bewapende ridder met paard voor de deur nodig was, kunt u nu met een gerust hart terugvallen op de kwaliteiten van de elektricien van Boswijk Elektra. Hij kan voor u een veiligheidssysteem aanleggen in de vorm van onder andere:

  • inbraak alarminstallaties
  • beveiligingsinstallaties
  • camera en intercom systemen

En als het gaat om historische gebouwen duurzaam maken, kunt u onze elektricien inschakelen voor bijvoorbeeld het installeren van:

  • zonnepanelen
  • laadpalen en laadstations
  • infrarood verwarmingen
  • domotica systemen

Elektricien van Boswijk Elektra: gaat er al een lichtje branden?

Waarom een elektricien van Boswijk Elektra? In al ons installatiewerk zijn wij altijd op zoek naar innovatieve producten en innovatieve technieken om u met de allerlaatste snufjes te helpen op het gebied van energiezuinige en duurzame installaties, zodat u kunt bijdragen aan een schoner milieu en besparen op uw energielasten. En uw gevoel voor veiligheid staat centraal in onze aanpak bij de advisering en de montage van inbraak alarm- en beveiligingsinstallaties, waarbij u bij urgente zaken 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik kunt maken van onze servicedienst.

Contact met de elektricien van Boswijk Elektra

Wilt u meer weten over wat wij als elektricien voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Elektricien

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!