Elektricien

Info aanvragen

U kiest toch ook voor dé expert?

Wanneer u de hulp nodig heeft van een elektricien, dan wilt u natuurlijk wel een echte vakman inschakelen. Kennis van zaken is immers nodig om de boel goed aan te sluiten. Kies in dat geval voor de ervaring van Boswijk Bouw en Elektra. Met meer dan 35 jaar ervaring in huis mogen wij ons met recht dé specialist in ons vakgebied noemen. Elk systeem kunnen wij dan ook vakkundig voor u plaatsen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Hulp bij verschillende werkzaamheden

Naast dat u bij ons terechtkunt voor het standaard installatiewerk kan onze elektricien ook specialistisch werk voor u uitvoeren. Zo helpen wij u graag bij het plaatsen van:

  • Inbraak- en alarminstallaties
  • Infraroodverwarmingen
  • Zonnepanelen
  • Domoticaystemen

Dit zijn maar een aantal van de systemen die onze elektricien kan plaatsen. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Voor ieder project de juiste vakman

Geen project is ons te groot of klein. Al sinds 1987 nemen wij onze klanten elektrotechnische werkzaamheden uit handen. Dit verschilt van een klein klusje tot grotere en complexere systemen. Wij weten dus precies wat er komt kijken bij deze klussen. Onze elektricien staat klaar voor de particulier en zakelijke klant, maar ook instellingen kunnen bij ons terecht. Bij calamiteiten kunt u ons zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. U kunt dus altijd op onze elektricien rekenen.

Nog 5 redenen om ons te kiezen

Als elektricien kunnen wij u helpen bij diverse werkzaamheden. Maar dat is zeker niet de enige redenen om voor ons te kiezen. U profiteert bij ons namelijk van deze voordelen:

  • Ook duurzame installaties installeren wij graag voor u
  • Onze alarm- en beveiligingssystemen zijn gecertificeerd
  • Om u zo optimaal van dienst te zijn, vindt u bij ons altijd de modernste technieken en systemen
  • Bij calamiteiten kunt u 24/7 bereiken
  • Wij houden tijdens onze werkzaamheden rekening met het milieu

Een elektricien nodig? Bel ons snel

Zou u graag van de diensten van onze elektricien gebruikmaken? Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u juist meer informatie ontvangen? In al deze gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. Neem vandaag nog telefonisch contact op door te bellen naar: 0343-413540. Wij staan u graag te woord. Wanneer u liever een e-mail stuurt, dan kan dit naar: info@boswijk-bouw.nl. Staat onze elektricien binnenkort ook bij u op de stoep?

Elektricien