Wij zijn uw specialist in de bouwsector

Is uw kantoor toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een heel nieuw bedrijfspand laten bouwen? In beide gevallen staan de vakmannen van Boswijk Bouw en Elektra graag voor u klaar. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij diverse werkzaamheden in de bouw en elektrosector u uit handen nemen. Kwaliteit leveren vinden wij hierbij belangrijk. Wanneer u tevreden bent met uw nieuwe kantoor, dan zijn wij dat ook.

Ontdek zelf wat wij voor u kunnen doen

Sinds 1969 zijn wij actief in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u bij tal van werkzaamheden helpen. Een greep uit ons dienstenaanbod:

  • Graag voorzien wij uw kantoor van een likje verf
  • Ook het plaatsen van een alarminstallatie of ander beveiligingssysteem doen wij graag
  • Voor het installeren van duurzame systemen draaien wij onze hand ook niet om

Wanneer u meer informatie wilt over hoe wij kunnen helpen bij het opknappen van uw kantoor, neem dan contact op.

Hogere kwaliteit tegen een scherpere prijs

Klanttevredenheid is iets wat wij bij Boswijk Bouw en Elektra erg belangrijk vinden. Graag doen wij dat beetje extra voor u. Daarom profiteert u altijd van een klantgerichte aanpak wanneer u ons inschakelt voor het opknappen van uw kantoor. Tijdens onze werkzaamheden gebruiken wij altijd de modernste technieken. Hierdoor kunnen wij u een betere kwaliteit bieden. En dat tegen een lagere kostprijs.

5 van de voordelen die wij u bieden

  1. Wij hebben inmiddels meer dan 47 jaar kennis en ervaring in de bouw
  2. Dankzij onze unieke service zijn wij 24/7 beschikbaar voor noodgevallen
  3. Wij werken met oog voor het milieu en de maatschappij
  4. U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven en een hoge kwaliteit
  5. Uw kantoor helemaal naar wens gebouwd of opgeknapt
Kantoor

Uw kantoor opknappen? Kies ons

Wilt u dat wij uw kantoor voor u onder handen nemen? Of zou u graag wat meer informatie willen? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar: 0343-413540. Wij staan u graag te woord. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@boswijk-bouw.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Gaan wij binnenkort ook met uw kantoor aan het werk?