Kantoor

Aannemer voor oud-Hollands vakmanschap voor uw kantoor

Boswijk Bouw is de aannemer die passie en oud-Hollands vakmanschap combineert bij bouw of renovatie van uw kantoor of bedrijfspand. Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur nieuwbouw, verbouw en renovatie van kantoren. Waar andere bouwbedrijven de bouw of renovatie van een kantoor te complex vinden, is dat voor ons altijd een interessante uitdaging die wij graag met u aangaan. Ons werk bij het bouwen of verbouwen van een kantoor kenmerkt zich, zonder uitzondering, door het luxe afwerkingsniveau. En dat is waarin wij ons onderscheiden van andere aannemers.

Bouw of renovatie kantoor met monumentale uitstraling

In veel steden en dorpen bevinden zich kantoren met een historische of zelfs monumentale uitstraling. Voor dergelijke middelgrote tot grote nieuwbouw en/of renovatie projecten voor een kantoor of bedrijfspand zijn wij uw aangewezen partij. Complexe nieuwbouw, verbouwing of renovatie gaan wij dus zeker niet uit de weg. Wij voeren die uit met een luxe afwerkingsniveau. Dat is de specialiteit van Boswijk Bouw! Wij combineren oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en moderne bouwmethoden en bouwmaterialen, zodat historie en nieuwbouw hand in hand gaan. Bij elk project geldt: een goed begin is altijd het halve werk. Om uw project van begin tot eind tot een succes te maken, helpen wij u bij het maken van een heldere tekening en een duidelijke beschrijving over de materiaalkeuze.

Oud en nieuw in harmonie

Onze specialisatie is het combineren van oude bouwstijlen met moderne materialen en technieken. Hoe wij dat doen ziet u aan de doorzichtige vloer die wij mochten maken in een monumentale kantoorvilla. Dit is de vooruitstrevende bouw met een forse knipoog naar het verleden die wij maken. En ook op het gebied van duurzaamheid is uw kantoor bij Boswijk Bouw in vertrouwde handen. Zo verwerken we innovatie manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in nieuwbouw- en renovatie projecten.

Meer kenmerkende kantoren van de hand van Boswijk Bouw ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: voor een kantoor dat gezien mag worden

Sinds 1969 verzorgen wij nieuwbouw, renovatie en bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zakelijke opdrachtgevers. Omdat wij altijd bouwen en verbouwen met een hoog afwerkingsniveau, hebben wij een goede naam hoog te houden. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende nieuwbouw of renovaties van kantoren of bedrijfspanden overleggen. Wij zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen en verbouwen
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke bouw of renovatie van een kantoor tonen wij in detail dat wij onderscheidend zijn van andere aannemers. Ook als het gaat om een zeer realistisch projectmanagement!

Kantoor

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig kantoor bouwen of renoveren?

Wilt u ook een in het oog springend kantoor nieuw laten bouwen of renoveren? En is vakmanschap van het bouwbedrijf voor uw bouwproject belangrijker dan alleen maar een zo laag mogelijk kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!