Bouwbedrijf Laren

Info aanvragen

Uw bouwbedrijf met ruim 47 jaar ervaring

Zoekt u een bouwbedrijf in Laren? Dan bent u bij Boswijk Bouw en Elektra op de juiste plek. Door de kennis en ervaring waarover wij beschikken, kunnen wij u met een breed dienstenpakket helpen in Laren. Of het nu gaat om een renovatie, een verbouwing of nieuwbouw, ons bouwbedrijf staat graag voor u klaar. Tevens kan ons aannemersbedrijf u helpen met de bouw, renovatie of verbouwing van uw kantoorpand, bedrijfshal of woning. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bouwbedrijf Laren

Ook de hulp van ons aannemersbedrijf nodig?

Sinds 1987 zijn wij actief als bouwbedrijf. Door de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunt u ons in Laren inschakelen voor een uitgebreid dienstenaanbod. Zo:

  • Staat onze aannemer graag voor u klaar bij het bouwen van een aanbouw of dakkapel
  • Legt onze elektricien graag al uw elektra aan
  • Ook het verbouwen van uw pand nemen wij u graag uit handen

Graag ons bouwbedrijf in Laren inschakelen voor een andere klus? Neem dan contact op.

Milieuvriendelijk en maatschappelijke ondernemen

Wij onderscheiden ons van andere aannemers door onze werkwijze. Als bouwbedrijf vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen. Tijdens onze werkzaamheden in Laren proberen wij dan ook rekening te houden met milieu. Ook werken wij met oog op de maatschappij. Zo zijn wij sponsor van kunstexposities en stellen wij onze werf beschikbaar voor de brandweer.

5 redenen waarom u ons kiest

Natuurlijk kunt ook voor een ander bouwbedrijf kiezen. Waarom u dan toch voor ons gaat? Simpel, wij bieden u namelijk het volgende:

  1. Inmiddels mogen wij al meer dan 47 jaar kennis en ervaring op onze naam schrijven
  2. 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar in Laren in geval van nood
  3. Wij houden rekening met u en uw wensen
  4. Hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke tarief
  5. Van nieuwbouw tot renovatie wij kunnen het voor uitvoeren

Ook uw bouwbedrijf in Laren?

Wilt u een alarminstallatie laten plaatsen in Laren? Zoekt u iemand die u kan helpen bij uw nieuwbouw project? Of heeft u hulp nodig van een elektricien? Wij staan als bouwbedrijf in al deze gevallen graag voor u klaar. Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. U kunt ons mailen: info@boswijk-bouw.nl. Of bel naar: 0343-413540. Voor elke klus kiest u ons bouwbedrijf in Laren.