Bouwbedrijf Laren

Aannemer in Laren met passie en vakmanschap in bouwen en renoveren

Ziet u graag passie en vakmanschap in bouwen, verbouwen, verduurzamen en renoveren terug bij de werkzaamheden van een bouwbedrijf in Laren? Dan is Boswijk Bouw het bouwbedrijf voor uw renovatie of verbouwing! Ons bouwbedrijf staat in Laren bekend om de hoge afwerkingskwaliteit en het uitmuntende serviceniveau bij middelgrote en grote bouwprojecten. Dat maakt ons opvallend anders dan andere regionale bouwbedrijven in Laren. Wij kijken niet weg bij een verzoek om een grote of technisch ingewikkelde verbouwing of renovatie. Als aannemer en installateur verzorgen wij al enkele decennia nieuwbouw, verbouwingen en renovaties in Laren van woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen en luxe appartementen.

Bouwbedrijf Laren

Middelgrote tot omvangrijke renovaties in Laren

In Laren gaan wij als bouwbedrijf de middelgrote en grote verbouwingen en/of een technisch interessante renovatie niet uit de weg. Met onze oud-Hollandse vakmanschap gecombineerd met een innovatieve en duurzame manier van bouwen leveren wij altijd een luxe afwerkingsniveau en uitstekende bouwkwaliteit. Boswijk Bouw is hét bouwbedrijf in Laren dat uw luxe bedrijfspand of woning met ouderwets en innovatief vakmanschap in een hedendaags jasje steekt.

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Als bouwbedrijf in zijn wij in Laren gespecialiseerd in grote renovaties en uitdagende verbouwingen. Wij hebben de bouw kwaliteit van talloze monumentale villa’s en bedrijfspanden in Laren naar een hoger plan gebracht. In vele fraaie historische kantoorpanden en woningen ziet u ons visitekaartje terug. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla? Daarin ziet u duidelijk onze combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen.

Meer mooie voorbeelden van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Laren

Al sinds onze oprichting in 1964 streven wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Laren altijd naar het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwen en verbouwen. En daarin slagen wij zeer goed. Dat niveau danken wij vooral aan:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing in Laren die wij uitvoeren toont aan dat wij kwalitatief in positieve zin zeer verschillen van andere bouwbedrijven in de regio.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Heeft u ook plannen om uw woning of kantoor in Laren op een bijzondere manier te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En vindt u het vakmanschap van het bouwbedrijf interessanter dan alleen het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!