Bouwbedrijf Amerongen

Bouwbedrijf in Amerongen met passie, plezier en vakmanschap in bouwen

Al sinds 1969 verzorgt Boswijk Bouw als bouwbedrijf en installateur in Amerongen nieuwbouw, verbouw, verduurzamen en renovaties van woningen en kantoren. Zowel particulieren als bedrijven mogen wij in Amerongen tot onze opdrachtgevers rekenen. Met onze hoge afwerkingskwaliteit en serviceniveau onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven in Amerongen. Dat is ook doordat wij in veel gevallen een uitdaging zien in een renovatie in Amerongen, waar andere bouwbedrijven dat mogelijk te hoog gegrepen vinden.

Hét bouwbedrijf voor grote en middelgrote renovaties in Amerongen

Waarin onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven in Amerongen? Grote en middelgrote verbouwingen en renovaties zijn aan ons wel toevertrouwd. Complexe, uitdagende en innovatieve opdrachten pakken wij met beide handen aan om die met de hoogst mogelijke bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau te voltooien. Wij houden daarbij altijd een realistisch oog op het budget voor de verbouwing of renovatie.

Als u een echte meedenkend bouwbedrijf in Amerongen zoekt, dan is Boswijk Bouw uw betrouwbare partner en aannemer.

Bouwbedrijf Amerongen

Bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatie en verbouwen

Als bouwbedrijf in Amerongen hebben wij in de afgelopen decennia veel verrassende en indrukwekkende transformaties in bouwwerken verzorgd. Omdat wij historische kantoorpanden en woningen mochten renoveren, hebben wij een steentje bijgedragen aan het herstel van de oude bouwglorie in Amerongen. Dat doen wij door het combineren van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen. Een door ons gemaakte doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla is daar een sprekend voorbeeld van. Zo’n entree is natuurlijk een visitekaartje van formaat.

Meer aansprekende voorbeelden van verbouwingen die wij als bouwbedrijf in Amerongen en omgeving mochten uitvoeren, ziet u op onze projectenpagina. Van woonvilla tot kantoorvilla. Van restaurant tot bedrijfshal. Van appartement tot grachtenpand. U ziet onze passie, plezier en vakmanschap in bouwen, verbouwen en renoveren in elke opdracht terug.

Boswijk Bouw: uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Amerongen

Als sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers in Amerongen bouwkundig en installatietechnisch onderhoud op zeer hoog niveau. Het resultaat is een goede naam als hét bouwbedrijf voor de regio. En dat kunnen we u laten zien aan de vele referenties van verbouwingen en renovaties in Amerongen die wij u kunnen overleggen. U ziet daarin ook dat wij trots zijn op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de Nederlandse ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing zien we als een unieke mogelijkheid om als bouwbedrijf in Amerongen een tastbaar visitekaartje af te leveren Het realiseren van woon- en werkdromen is een grote stimulans voor ons.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Wilt u uw woning of kantoor in Amerongen laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? Vindt u ook de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen het kostenplaatje? Hecht u veel waarde aan design en maatwerk bij uw verbouwing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.