Bouwbedrijf Amerongen

Info aanvragen

Uw aannemer voor diverse klussen

Heeft u een bouwbedrijf of aannemer in Amerongen nodig? Kies voor Boswijk Bouw en Elektra. Waarom? Wij hebben ruim 47 jaar ervaring in huis als bouwbedrijf. Een elektricien of aannemer nodig? Schakel onze professionals in. Een klus op het gebied van nieuwbouw, verbouw of renovatie in Amerongen? Wij komen graag bij u langs. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, maar ook voor bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de projecten op het gebied van woningbouw, een bedrijfshal of kantoor die we in Amerongen hebben gerealiseerd? Lees dan snel verder.

Jarenlange ervaring en kennis

Ons bouwbedrijf staat voor u klaar voor bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden in Amerongen en omstreken. Of het nu gaat om een alarminstallatie installeren, andere kleine aanpassingen of grootschalige werkzaamheden, ons bouwbedrijf in Amerongen is de juiste keuze. Wij zijn als aannemer werkzaam op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Heeft u een klus voor onze aannemer of elektricien?

Van bedrijfshal tot woningbouw

Boswijk Bouw en Elektra is het bouwbedrijf voor al uw klussen in Amerongen. Of het nu gaat om een bedrijfshal, kantoor- of woningbouw, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In elke sector gaan wij professioneel te werk en zorgen wij voor een resultaat dat altijd naar wens is.

Bouwbedrijf Amerongen

Wij leveren maatwerk

Kernwoorden die typerend zijn voor onze werkwijze zijn vakmanschap, plezier en passie. Bij ons staat de klant centraal. Ook streven we naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Korte communicatielijnen zijn daar de basis van. Daarnaast bespreken we voorafgaand aan een klus altijd uw wensen en eisen. Ons bouwbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Een spoedklus in Amerongen? Bel onze servicedienst. Ons bouwbedrijf staat voor u klaar.

Waarom zijn wij uw bouwbedrijf in Amerongen?

U kunt ook kiezen voor een ander bouwbedrijf in Amerongen en omstreken. Toch hopen we dat u voor onze expertise gaat. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn:

  • Ruim 47 jaar ervaring en kennis in huis
  • Experts in dienst op het gebied van bouw en elektra
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Werkzaam in de particuliere sector en voor bedrijven en instellingen
  • Innovatieve en duurzame bedrijfsvoering

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact op

Heeft u een klus voor ons bouwbedrijf? Of zit u nog met vragen voor onze aannemer of elektricien? Wij horen het graag. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur ons een e-mail via: info@boswijk-bouw.nl. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? We zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0343-413540. Uw bouwbedrijf in Amerongen is Boswijk Bouw en Elektra.