Bouwbedrijf Bilthoven

Aannemer in Bilthoven voor bouwen en renoveren

Vakmanschap en passie in bouwen, verbouwen, verduurzamen en renoveren van panden in Bilthoven staat bij ons al sinds 1969 bovenaan. Wij zorgen bij middelgrote en grote verbouwingen voor een zeer hoog afwerkingsniveau en de beste dienstverlening. Waar andere bouwbedrijven en aannemers een verbouwing of renovatie te complex vinden, pakken wij ambachtelijke uitdagingen maar al te graag aan. En dat is ook waarin wij ons onderscheiden in de regio Bilthoven.

Bouwbedrijf voor middelgrote tot grote renovaties in Bilthoven

Ons vakmanschap en onze passie op het gebied van bouwen ziet u terug in elke middelgrote en grote verbouwing en/of renovatie die wij in Bilthoven doen. Complexe en uitdagende opdrachten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij gaan altijd voor het allerhoogste afwerkingsniveau in onze projecten. Dat doen we door de inzet van oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en duurzame bouwmethoden en -materialen. Zodat monumentale en historische bedrijfspanden en woningen met de aanblik van weleer voldoen aan de eisen van deze tijd.

Bouwbedrijf in Bilthoven

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Oude tijden laten wij herleven met de afwerkingskwaliteit van vandaag. Oudhollandse bouwstijlen combineren wij graag met de materialen en technieken van vandaag. Illustratief hiervoor is de doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken. Ook op het gebied van duurzaamheid in historische panden zijn renovaties en verbouwingen zeker aan ons bouwbedrijf toevertrouwd. Zo verwerken we ook andere manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren in onze projecten. Meer kenmerkende projecten in de regio van Bilthoven van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: hoog niveau onderhoud en renovatie in Bilthoven

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij zijn trots op onze goede naam in de regio en kunnen wat dat betreft zeer veel referenties van verbouwingen en renovaties in Bilthoven overleggen. Wij zijn zeer trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en ons design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing of renovatie in Bilthoven die wij hebben verzorgd, toont aan dat wij in bouwen en realistisch projectmanagement echt onderscheidend zijn van andere aannemers in de regio.

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Bent u ook van plan om uw woning of kantoor in Bilthoven te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En heeft voor u vakmanschap van het bouwbedrijf grotere prioriteit dan alleen een zo aantrekkelijk mogelijk kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.