Bouwbedrijf Bilthoven

Info aanvragen

Een aannemer met ruim 47 jaar kennis en ervaring

Zoekt u een bouwbedrijf in Bilthoven op het gebied van verbouwen, renovatie of nieuwbouw? Boswijk Bouw en Elektra staat voor u klaar. Wij hebben ruim 47 jaar ervaring in huis als bouwbedrijf en hebben al menig kantoor, woning en bedrijfshal gerealiseerd. Heeft u dus een aannemer of een elektricien nodig in Bilthoven? Schakel ons dan in voor uw klus. We kunnen u van dienst zijn op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Benieuwd wat wij allemaal in Bilthoven hebben gedaan? Op deze website vindt u een overzicht van onze projecten en diverse foto’s.

Aannemer of elektricien nodig?

Heeft u een bouwbedrijf nodig voor uw klus in Bilthoven? Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. We zijn in te schakelen voor grootschalige werkzaamheden, maar ook voor kleine aanpassingen, zoals de installatie van een alarminstallatie, kunt u gebruik maken van de diensten van ons aannemersbedrijf. Wij hebben alleen geschoolde medewerkers in dienst met ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Wij zijn werkzaam in Bilthoven en omgeving. Kiest u ook voor ons aannemersbedrijf?

Bouwbedrijf Bilthoven

Een aannemersbedrijf voor bedrijf of particulier

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer voor uw bedrijfshal, woning of kantoor, bent u bij Boswijk Bouw en Elektra aan het goede adres. Onze vakmannen renoveren en verbouwen uw pand naar uw wens. Ook zullen zij zorgen dat het pand na het project weer schoon en als nieuw wordt opgeleverd. Neem voor meer informatie gerust contacte met ons op.

Ons bouwbedrijf levert maatwerk

De kernwoorden die onze werkwijze het beste typeren zijn vakmanschap, passie en plezier. Wij vinden het als aannemer belangrijk dat we kwaliteit leveren en daarbij streven we naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Onze medewerkers komen graag bij u langs in Bilthoven om de opdracht te bespreken. Onze aannemer of elektricien kan u ook meer vertellen over het maatwerk dat we leveren. Heeft u een probleem of een spoedklus voor ons aannemersbedrijf? Ook dan staan wij voor u klaar. Ons bouwbedrijf is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Uw bouwbedrijf in Bilthoven vindt u in Boswijk Bouw en Elektra.

Waarom kiest u voor ons bouwbedrijf in Bilthoven?

We snappen dat u kunt kiezen voor een ander bouwbedrijf dat werkzaam is in Bilthoven. We hopen dat u toch voor onze expertise kiest. Daarom zetten we graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn voor u als het gaat om verbouwen, een renovatie of nieuwbouwprojecten:

  • Ons bouwbedrijf heeft ruim 47 jaar ervaring
  • We werken met experts op het gebied van bouw en elektra
  • Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • We staan voor een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Heeft u een klus voor ons aannemersbedrijf in Bilthoven of omgeving?

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wilt u meer informatie van onze elektricien of aannemer of wilt u ons bedrijf direct inschakelen? Aarzel niet en neem contact op met ons aannemersbedrijf. U kunt het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@boswijk-bouw.nl. Uw bericht zullen we zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u ons liever persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0343-413540. Uw bouwbedrijf in Bilthoven vindt u bij Boswijk Bouw en Elektra.