Bouwbedrijf Leersum

BOUWBEDRIJF IN LEERSUM MET PASSIE, PLEZIER EN VAKMANSCHAP IN BOUWEN

Als bouwbedrijf en installateur in Leersum verzorgt Boswijk Bouw nieuwbouw, verbouw, renovaties en verduurzaming van woningen en kantoren. Dat doen wij al sinds onze oprichting in 1969. Onze opdrachtgevers in Leersum zijn zowel bedrijven als particulieren. Als bouwbedrijf onderscheiden wij ons door onze hoge kwaliteit en serviceniveau. Daar waar andere bouwbedrijven in Leersum een renovatie mogelijk te hoog gegrepen vinden, zien wij een dergelijke opdracht als een uitdaging.

Hét bouwbedrijf in Leersum voor grote en middelgrote renovaties

Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven in Leersum. Grote en middelgrote verbouwingen en renovaties kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. En met onze ruime ervaring gaan wij complexe en uitdagende opdrachten zeker niet uit de weg. Bij elke opdracht is ons streven altijd de hoogst mogelijke bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau. Het hiervoor beschikbare budget verliezen wij uiteraard niet uit het oog.

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Leersum dat écht met u meedenkt, dan zijn wij uw betrouwbare partner en aannemer.

Bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatie en verbouwen

Wij hebben als bouwbedrijf in Leersum in de afgelopen tientallen jaren voor veel indrukwekkende transformaties mogen zorgen. Door het renoveren van historische kantoorpanden of woningen brengen wij de gloriejaren van weleer weer helemaal terug. Daarbij combineren wij traditionele bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen. Een aansprekend voorbeeld hiervan is een door ons gerealiseerde doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla. Zo’n entree is natuurlijk een fantastische binnenkomer!

Op onze projectpagina vindt u meer fraaie voorbeelden van verbouwingen die wij in Leersum en de regio mochten uitvoeren. Van droomvilla tot kantoorvilla. Van restaurant tot bedrijfshal. Van luxe appartement tot grachtenpand. Onze passie, plezier en vakmanschap in bouwen en verbouwen ziet u in elke opdracht terug.

Bouwbedrijf Leersum

Boswijk Bouw: uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Leersum

Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers verzorgen wij in Leersum sinds 1969 bouwkundig en installatietechnisch onderhoud op hoog niveau. Dat heeft ons een goede naam opgeleverd. Aan de hand van de vele referenties van verbouwingen en renovaties in Leersum die wij kunnen overleggen, ziet u dat wij trots zijn op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de Nederlandse ambachtslieden die we aan ons hebben weten te binden
  • het maatwerk waaruit passie spreekt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve manier van bouwen
  • onze realistische planning en begroting

Wij zien elke verbouwing als een uniek visitekaartje voor ons bouwbedrijf in Leersum, en het is zeer motiverend om woon- en/of werkdromen samen te laten komen en waar te maken.

Meer informatie over verbouwen of renoveren?

Wilt u uw luxe woning of kantoor in Leersum laten verbouwen of verduurzamen? Zijn voor u de kwaliteit en professionaliteit van het bouwbedrijf ook belangrijker dan alleen de kosten? Heeft u meer behoefte aan design en maatwerk bij uw verbouwing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!