Bouwbedrijf Doorn

Bouwbedrijf in Doorn: hét vakbedrijf voor bouwen en renoveren

Boswijk Bouw verzorgt als bouwbedrijf en installateur in Doorn al vele jaren nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en renovaties van (luxe) woningen en kantoren bij bedrijven en particulieren. Iedere verbouwing of renovatie leveren wij op met een gegarandeerd hoge afwerkingskwaliteit. Dat is wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven in de nabije omgeving. Waar veel bouwbedrijven in Doorn hun vingers soms niet graag branden aan een grotere of uitdagende verbouwing of renovatie, is dat voor ons altijd een uitdaging die wij niet uit de weg gaan.

Bouwbedrijf voor grote en middelgrote renovaties

Zakelijk opdrachtgevers en particulieren komen in Doorn bij Boswijk Bouw terecht, omdat zij weten dat wij graag onze tanden zetten in complexe, uitdagende en innovatieve bouwopdrachten. Ook weten zij dat ze met de ogen dicht kunnen vertrouwen op de allerhoogste bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau. Bovendien kunnen ze er bij ons bouwbedrijf op vertrouwen dat wij een realistisch oog houden op het budget en de projectplanning voor de verbouwing of de renovatie. Boswijk Bouw is in Doorn de aannemer die met u meedenkt.

Bouwbedrijf in Doorn

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf voor renovaties en verbouwingen in Doorn hebben wij in de afgelopen jaren van ons bestaan vele verrassende en indrukwekkende transformaties mogen leveren. Met de renovatie van diverse historische en monumentale kantoorpanden en woningen, hebben wij een sfeervol steentje mogen bijdragen aan het herstellen en in stand houden van de fraaie bouwstijlen in Doorn. Daarvoor combineren wij Oudhollandse bouwmethoden met hedendaagse technieken en moderne materialen. Illustratief hiervoor is een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken.

Op onze projectenpagina op de website ziet u meer van deze voorbeelden van ons bouwbedrijf in Doorn: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden.

Uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Doorn

In 1969 zijn wij ons bouwbedrijf gestart, en al sinds de oprichting verzorgen wij in Doorn bouwkundig en installatietechnisch onderhoud aan bouwwerken op hoog niveau. Men ziet ons dan ook wel als hét bouwbedrijf voor de regio. Dat ziet u aan de vele referenties van onze verbouwingen en renovaties in Doorn die wij kunnen overleggen. Wij zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing in de regio biedt ons een unieke kans om als bouwbedrijf in Doorn onderscheidend te zijn.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Wilt u ook uw woning of bedrijfspand in Doorn door ons bouwbedrijf vakkundig laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En vindt u de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan louter het kostenplaatje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!