Bouwbedrijf Doorn

Info aanvragen

Ruim 47 jaar kennis en ervaring

Zoekt u een bouwbedrijf in Doorn? Kies voor de expertise van Boswijk Bouw en Elektra. Wij hebben als bouwbedrijf ruim 47 jaar ervaring. Heeft u een klus voor onze elektricien of aannemer? Laat het ons weten. Wij zijn in te schakelen voor allerlei werkzaamheden omtrent renovatie, verbouwen en nieuwbouw. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bent u benieuwd welke klussen we hebben gedaan in Doorn en omstreken? Bekijk onze website voor een overzicht van alle projecten.

Verbouwen, nieuwbouw of renovatie

Ons bouwbedrijf is in te schakelen voor bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden die variƫren van kleine aanpassingen aan een bedrijfshal, kantoor of woning tot grootschalige werkzaamheden. We zijn beschikbaar voor uw klus op het gebied van verbouwen, nieuwbouw en renovatie. Zoekt u een aannemer of een elektricien voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een alarminstallatie? Laat het ons weten. Ons bouwbedrijf in Doorn is u bij allerlei werkzaamheden graag van dienst.

Bouwbedrijf Doorn

Uw klus wordt op maat gerealiseerd door ons aannemersbedrijf

Passie, plezier en vakmanschap zijn de kernwoorden die de werkwijze van ons aannemersbedrijf het best typeren. Wij staan voor het leveren van kwaliteit en een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Bij ons staat u als klant centraal. We bespreken voor uw klus in Doorn graag eerst uw wensen zorgvuldig door. Daarnaast staat ons bouwbedrijf ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u een probleem of een spoedklus? Neem contact op met de servicedienst van ons aannemersbedrijf. Bij een probleem komen we dan zo snel mogelijk bij u langs in Doorn.

Daarom ons bouwbedrijf Doorn

We snappen dat u ook kunt kiezen voor een ander bouwbedrijf dat werkzaam is in Doorn en omstreken. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn bij nieuwbouw, renovatie en verbouwen:

  • Ruim 47 jaar ervaring
  • Experts op het gebied van bouw en elektra
  • Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • Duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Graag wat meer informatie? Neem contact op

Heeft u een klus voor ons in Doorn? Of wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf op het gebied van woningbouw of het realiseren van een bedrijfshal of kantoor? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onze medewerkers zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u onze elektricien of aannemer liever persoonlijk? We zijn te bereiken op het nummer: 0343-413540. Uw bouwbedrijf in Doorn is Boswijk Bouw en Elektra.