Bouwbedrijf Driebergen

Bouwbedrijf in Driebergen: passie en vakmanschap in bouwen en renoveren

Boswijk Bouw verzorgt als bouwbedrijf en installateur in Driebergen al een aantal decennia nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en renovaties van woningen en kantoren bij bedrijven en particulieren. Wij leveren bij elk bouwproject een gegarandeerde hoge afwerkingskwaliteit en serviceniveau. Daarin onderscheiden wij ons duidelijk van andere bouwbedrijven in de regio Driebergen. Waar veel bouwbedrijven hun vingers niet graag branden aan een grotere of uitdagende verbouwing of renovatie, pakken wij zo’n uitdaging met beide handen aan.

Grote en middelgrote renovaties

Omdat wij grote en middelgrote verbouwingen en renovaties in Driebergen met veel plezier aanpakken, weten veel particulieren en zakelijke opdrachtgevers ons bouwbedrijf te vinden. Zij komen bij Boswijk Bouw terecht, omdat zij weten dat wij graag onze tanden zetten in complexe, uitdagende en innovatieve opdrachten, en omdat zij weten dat wij die met de allerhoogste bouwkwaliteit en meest luxe afwerkingsniveau opleveren. En dat wij daarbij altijd een realistisch oog houden op het budget voor de verbouwing of de renovatie is een extra stimulans om voor ons bouwbedrijf te kiezen. Boswijk Bouw is in Driebergen de aannemer die met u meedenkt als betrouwbare partner.

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in Driebergen voor renovaties, verbouwingen en verduurzaming hebben wij in de afgelopen jaren van ons bestaan vele verrassende en indrukwekkende transformaties in bouwwerken kunnen en mogen verzorgen. Met de renovatie van diverse historische monumentale kantoorpanden en woningen, hebben wij een mooie bijdrage geleverd aan het herstellen en in stand houden van de mooie bouwstijl in Driebergen. Daarvoor combineren wij Oudhollandse bouwmethoden met hedendaagse technieken en gebruik van moderne materialen om tot prachtig resultaat te komen. Illustratief hiervoor is een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken. n.

Op onze projectenpagina op de website ziet u meer van deze voorbeelden van ons bouwbedrijf in Driebergen: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden.

Uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Driebergen

Sinds de start van ons bouwbedrijf in 1969 verzorgen wij in Driebergen bouwkundig en installatietechnisch onderhoud op hoog niveau. Wij staan dan ook bekend als hét bouwbedrijf voor de regio. Dat ziet u aan de vele referenties van onze verbouwingen en renovaties in Driebergen die wij kunnen overleggen. Wij zijn trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Voor ons is elke verbouwing in de regio een unieke kans om als bouwbedrijf in Driebergen onderscheidend te zijn.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Wilt u ook uw woning of bedrijfspand in Driebergen door ons bouwbedrijf vakkundig laten verbouwen of renoveren? En is voor u ook de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan het kostenplaatje alleen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!