Bouwbedrijf Huis ter Heide

Info aanvragen

Meer dan 47 jaar kennis en ervaring in de bouw

Heeft de hulp nodig van een bouwbedrijf in Huis ter Heide? Boswijk Bouw en Elektra is een allround aannemersbedrijf die in dat geval graag voor u klaar staat. Als ervaren bouwbedrijf beschikken wij inmiddels over ruim 47 jaar ervaring in de bouwsector. Wij kunnen dan ook diverse werkzaamheden in Huis ter Heide voor u uitvoeren op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop. Of het nu gaat om woningbouw of de bouw van een bedrijfshal of kantoor, wij zijn pas tevreden met het resultaat als u dat ook bent.

Hoe ons aannemersbedrijf u van dienst kunnen zijn

Wij snappen dat u voor uw bouwproject een beroep wilt doen op een echte vakman. Als aannemer met ruim 47 jaar ervaring en kennis in de bouw zijn wij uw adres. Door deze expertise kan ons bouwbedrijf u uitstekend helpen in Huis ter Heide bij:

  • Een renovatie. Ook voor het renoveren van een monument of kerk draaien wij onze hand niet om
  • Verbouwen. Van het plaatsen van een dakkapel tot complete nieuwbouw niets is ons te gek
  • Het plaatsen van een alarminstallatie of andere beveiligingssysteem

Staat uw klus er niet tussen? Neem contact op. Onze bouwbedrijf in Huis ter Heide staat graag voor u klaar.

Bouwbedrijf Huis ter Heide

Voor uw klus groot of klein

Door de expertise waarover wij beschikken, kan ons bouwbedrijf u tal van diensten uit handen nemen. Geen project is voor ons te klein of juist te groot. Wilt u graag dat onze elektricien een alarminstallatie plaatst in uw bedrijfspand? Wij komen graag bij u langs in Huis ter Heide. Heeft u een grote klus? Bijvoorbeeld het bouwen van nieuwbouw kantoor, woning of bedrijfshal? Ook dan zijn wij uw aannemer voor deze klus. Wij ontzorgen u helemaal en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Kies ons bouwbedrijf in Huis ter Heide

  1. U profiteert bij ons bouwbedrijf van meer dan 47 jaar ervaring en kennis
  2. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar in geval van nood
  3. Scherpe prijzen en hoge kwaliteit dankzij onze aanpak in Huis ter Heide
  4. Tijdens onze werkzaamheden verliezen wij het milieu niet uit het oog
  5. Wij werken klantgericht en helder

Wilt u graag contact opnemen?

Bent u benieuwd geworden naar hoe onze bouwbedrijf u kan helpen? Of heeft u nog een vraag over de mogelijkheden voor woningbouw, een renovatie of verbouwing in Huis ter Heide? Neem gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons aannemersbedrijf mailen (info@boswijk-bouw.nl) of bel ons (0343-413540). Onze medewerkers staan voor u klaar. Voor elke klus zijn wij uw bouwbedrijf in Huis ter Heide.