Bouwbedrijf Huis ter Heide

Aannemer Huis ter Heide: passie en vakmanschap in bouwen en renoveren

Wat is er mooier dan passie en vakmanschap in bouwen, verbouwen en renoveren door de vakmensen van een bouwbedrijf in Huis ter Heide? Niets toch? U ziet dat allemaal terug bij aannemer en bouwbedrijf Boswijk. Het sluit perfect aan op onze reputatie als het gaat om luxe afwerkingskwaliteit en een uitstekend serviceniveau bij middelgrote en grote verbouwingen en renovaties van monumentale en historische panden. Wij zijn geen bouwbedrijf dat de andere kant opkijkt bij een aanvraag voor een grote of technisch ingewikkelde verbouwing of renovatie. Daarin zijn wij dus anders dan andere aannemers in de regio! Daarom zijn wij ook dé specialist in innovatieve nieuwbouw, verbouwingen, verduurzaming en renovaties in Huis ter Heide van woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen en luxe appartementen.

Van middelgrote tot omvangrijke renovaties in Huis ter Heide

Middelgrote en grote verbouwingen en/of technisch interessante renovaties zijn projecten waarin wij bij uitstek ons vakmanschap kunnen laten zien. En daarin slagen wij zeer goed bij elke verbouwing van ons bouwbedrijf in Huis ter Heide. Het luxe afwerkingsniveau dat u in onze projecten terugziet is het resultaat van een schitterende combinatie van oud-Hollands vakmanschap met een innovatieve en duurzame manier van bouwen. Dat maakt ons tot hét bouwbedrijf in Huis ter Heide dat uw monumentale bedrijfspand of historische woning helemaal aanpast aan de eisen van deze tijd.

Bouwbedrijf Huis ter Heide

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Grote renovaties en uitdagende verbouwingen is onze specialisatie. Met een scherp oog voor het verleden brengen wij de bouwkwaliteit van monumenten en andere historische panden naar het heden. Een mooi voorbeeld hiervan een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken! Dat toont de bijzondere combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en materialen. Ook deden wij vele projecten waarbij we andere manieren van een pand verwarmen hebben toegepast, net als alternatieve wijzen van isoleren. Meer kenmerkende voorbeelden van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: vakkundig in onderhoud en renovatie in Huis ter Heide

Het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwen en verbouwen is waar wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Huis ter Heide altijd naar streven. En in die missie slagen wij altijd. Wij danken dat hoge niveau vooral aan:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Met elke verbouwing in Huis ter Heide laten wij zien dat wij kwalitatief in positieve zin zeer onderscheidend zijn van andere bouwbedrijven in de regio.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Ook plannen om uw woning of kantoor in Huis ter Heide op een bijzondere manier te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En is voor u het vakmanschap van het bouwbedrijf daarbij belangrijker dan louter de kosten? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!