Bouwbedrijf Langbroek

Aannemer in Langbroek: passie en vakmanschap in bouwen en renoveren

Passie en vakmanschap in bouwen, verbouwen, verduurzamen en renoveren; ziet u dat graag terug als u een bouwbedrijf in Langbroek inschakelt? Bij aannemer en bouwbedrijf Boswijk ziet u dat allemaal terug. Wij hebben als bouwbedrijf in Langbroek een naam hoog te houden als het gaat om een luxe afwerkingskwaliteit en een uitstekend serviceniveau bij middelgrote en grote verbouwingen en renovaties. Daarom kijken wij bij een grote of technisch ingewikkelde verbouwing of renovatie niet de andere kant op. Als aannemer en installateur hebben wij onze goede reputatie gevestigd als specialist in innovatieve nieuwbouw, verbouwingen, verduurzaming en renovaties in Langbroek van woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen en luxe appartementen.

Van middelgrote tot omvangrijke renovaties in Langbroek

Middelgrote en grote verbouwingen en/of technisch interessante renovaties zijn projecten waarin wij onze vakmanschap tonen. Bij elke verbouwing van ons bouwbedrijf in Langebroek. Om een luxe afwerkingsniveau te bereiken combineren wij oud-Hollands vakmanschap met een innovatieve en duurzame manier van bouwen. Daarom is Boswijk Bouw hét bouwbedrijf in Langbroek dat uw monumentale bedrijfspand of historische woning in een hedendaags en passend jasje steekt.

Bouwbedrijf Langbroek

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Grote renovaties, verduurzaming en uitdagende verbouwingen is onze specialisatie. Zo brengen wij de kwaliteit van talloze monumentale villa’s en bedrijfspanden in Langbroek van het verleden naar het heden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla? Daarin ziet u duidelijk onze combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen. Ook deden wij vele projecten waarbij we andere manieren van een pand verwarmen hebben toegepast, net als alternatieve wijzen van isoleren.

Meer mooie voorbeelden van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Langbroek

Wij streven als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Langbroek altijd naar het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwen en verbouwen. Dat is een missie waarin wij keer op keer zeer goed slagen. Dat niveau danken wij vooral aan:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing die wij in Langbroek doen, toont aan dat wij kwalitatief in positieve zin zeer verschillen van andere bouwbedrijven in de regio.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Wilt u uw woning of kantoor in Langbroek op een hoog niveau laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En vindt u het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan louter het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!