Bouwbedrijf Langbroek

Info aanvragen

Kies ook voor onze ervaring en vakmanschap

Wanneer u de hulp van een bouwbedrijf in Langbroek wilt inroepen, dan staan de specialisten van Boswijk Bouw en Elektra graag voor u klaar. Met ruim 47 jaar ervaring in huis mogen wij ons met recht experts in ons vakgebied noemen. Dankzij de expertise kunnen wij u als bouwbedrijf bij verschillende werkzaamheden helpen. Van nieuwbouw tot het aanleggen van elektriciteit, wij doen het graag voor u in Langbroek.

Wij hebben een vakman voor ieder bouwproject

Zoekt u een elektricien in Langbroek die voor uw bedrijf beveiligingssystemen kan aanleggen? Of heeft u een bouwbedrijf nodig voor een renovatie? Wij zijn in beide gevallen uw adres. Als bouwbedrijf in Langbroek kunnen wij u verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Dit doen wij voor zowel particulieren als ondernemers. En zelfs instellingen zijn bij ons aan het juiste adres voor hun klus. Hoe groot of klein, wij draaien onze hand er niet voor om.

Een aannemer voor groot en klein

Wij zijn een aannemersbedrijf dat zich niet focust op kleine of grote projecten. Zo helpen wij u bij het renoveren van uw woning of bij het bouwen van een bedrijfshal, woning of kantoor. Daarnaast kun u ons inschakelen als elektricien. Voor ons is geen klus te groot. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bouwbedrijf Langbroek

Werken met oog voor mens en milieu

Boswijk Bouw en Elektra draagt als bouwbedrijf graag zijn steentje bij. Onze unieke manier van werken onderscheidt ons van elke andere aannemer in de regio. Wij ondernemen namelijk met oog voor mens en milieu. Tijdens onze werkzaamheden in Langbroek bijvoorbeeld proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Ook maatschappelijk zijn wij verantwoordelijk bezig. Zo sponsoren wij kunstexposities die geld ophalen voor goede doelen.

5 van onze pluspunten

  1. Ons bouwbedrijf is inmiddels ruim 47 jaar actief in de bouwsector
  2. Van een alarminstallatie installeren tot een verbouwing, u kunt ervoor bij ons terecht
  3. Wij houden rekening met uw wensen als klant uit Langbroek
  4. Onze prijzen zijn laag en onze kwaliteit is hoog
  5. Wij hanteren een klantgerichte en transparante werkwijze

Ook ons bouwbedrijf in Langbroek?

Heeft u hulp nodig bij het verbouwen van uw woning of bent u op zoek naar een electricien in Langbroek? Of zou u eerst meer informatie willen over ons bouwbedrijf? Wij helpen in beide gevallen graag. Neemt u daarom gerust contact op. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar: 0343-413540. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. Wilt u liever mailen? Dan kan dit naar: info@boswijk-bouw.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Zijn wij van Boswijk Bouw en Elektra ook uw bouwbedrijf in Langbroek?