Bouwbedrijf Leersum

Info aanvragen

Het aannemersbedrijf op het gebied van bouw en elektra

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Leersum? Kies voor de vakmannen van Boswijk Bouw en Elektra. Wij hebben 47 jaar ervaring als bouwbedrijf. Zoekt u een elektricien of aannemer? Neem contact met ons op. Zo kunt u ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, voor bedrijven en ook voor instellingen. Hiervoor bouwen  of verbouwen wij kantoren of een bedrijfshal. Bent u benieuwd welke werkzaamheden we hebben geleverd in Leersum? Bekijk onze website voor een overzicht van alle projecten?

Voor nieuwbouw, verbouwen en renovatie

Ons bouwbedrijf is in te schakelen voor bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden die variëren van kleine aanpassingen, zoals het plaatsen een alarminstallatie tot grootschalige werkzaamheden. Wij zijn het geschikte aannemersbedrijf voor uw klus op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Zoekt u bijvoorbeeld een aannemer of elektricien om uw nieuwe bedrijfspand in Leersum of woning te bouwen? Laat het ons weten. Wij zijn uw bouwbedrijf in Leersum.

Wij leveren maatwerk

Ons bouwbedrijf is voor diverse klussen in te schakelen. Wilt u een nieuwe alarminstallatie? Of wilt u uw kantoor of bedrijfshal in Leersum renoveren? Wij doen het voor u. Een duurzame relatie is voor ons erg belangrijk. Voor we een aan klus beginnen, komen we graag bij u langs in Leersum. Op deze manier kunnen we uitvoerig uw wensen en eisen bespreken. Zo leveren wij als bouwbedrijf maatwerk. Heeft u voor een spoedklus een bouwbedrijf nodig? Ben dan naar onze servicedienst. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Kies voor ons bouwbedrijf in Leersum

We snappen dat u ook een ander bedrijf kan inschakelen. Toch hopen we dat u voor onze expertise kiest. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn:

  • Ruim 47 jaar ervaring in dit vakgebied
  • Experts op het gebied van bouw en elektra
  • Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • Duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Wilt u ons inschakelen of meer informatie?

Heeft u een klus voor ons voor een verbouwing of renovatie? Of wilt u eerst wat meer informatie over ons aannemersbedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. We zijn ook direct te bereiken via het telefoonnummer: 0343-413540. Boswijk Bouw en Elektra is uw bouwbedrijf in Leersum.

Bouwbedrijf Leersum