Bouwbedrijf Maarn

Aannemer Maarn met vakmanschap in bouwen en renoveren

Passie en vakmanschap in bouwen, verbouwen, verduurzamen en renoveren in Maarn. Is dat wat u graag terugziet bij een aannemer voor uw verbouwing of renovatie? Laat Boswijk Bouw dan uw renovatie of verbouwing uitvoeren! In en rond Maarn staan wij bekend om onze hoge afwerkingskwaliteit en ons uitmuntende serviceniveau bij middelgrote en grote bouwprojecten. Dat is wat ons onderscheidt van andere lokale bouwbedrijven in Maarn. Wij gaan juist grote of technische ingewikkelde verbouwingen of renovaties niet uit de weg. Als aannemer en installateur verzorgen wij al vele jaren nieuwbouw, verbouwingen en renovaties in Maarn: van woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, tot grachtenpanden. Dat is Boswijk Bouw!

Middelgrote tot omvangrijke renovaties in Maarn

Boswijk Bouw gaat als bouwbedrijf middelgrote en zeer grote verbouwingen en/of interessante renovaties in Maarn niet uit de weg. Ons oud-Hollandse vakmanschap in combinatie met onze innovatieve en duurzame manier van werken is onze kracht en is altijd duidelijk zichtbaar getuige het luxe afwerkingsniveau en de uitstekende bouwkwaliteit die wij leveren. Ook wat betreft advisering is Boswijk Bouw het bouwbedrijf in Maarn dat uw bedrijfspand of woning met ouderwets, en tegelijkertijd innovatief, vakmanschap en met een gedegen realistisch projectmanagement in een eigentijds jasje steekt.

Bouwbedrijf Maarn

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renoveren en verbouwen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in omvangrijke renovaties en bijzondere verbouwingen hebben wij de kwaliteit van vele bouwwerken in Maarn met verrassende en indrukwekkende projecten en renovaties naar een hoger plan mogen brengen. In vele fraaie historische monumentale kantoorpanden en woningen ziet u ons visitekaartje terug. Bijvoorbeeld in een monumentale kantoorvilla met een door ons gemaakte doorzichtige vloer. Hierin is onze combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen duidelijk zichtbaar. Meer mooie voorbeelden van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Maarn

Sinds onze oprichting in 1964 zijn wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Maarn altijd op zoek naar het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwen en verbouwen. En dat lukt ons heel aardig! Wij zijn trots op de vele goede referenties van verbouwingen en renovaties in Maarn. Ook zijn wij zeer tevreden over:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke verbouwing in Maarn die wij uitvoeren tonen wij dat wij in kwaliteit onderscheidend zijn van andere bouwbedrijven in de regio.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Heeft u ook plannen om uw woning of kantoor in Utrechtse Heuvelrug op een bijzondere manier te laten verbouwen, verduurzmen of renoveren? En vindt u vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen maar het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!