Bouwbedrijf Maarn

Info aanvragen

Ruim 47 jaar specialist op het gebied van bouw en elektra

Heeft u een bouwbedrijf in Maarn nodig voor uw klus? Schakel de expertise van Boswijk Bouw en Elektra in. Ons bouwbedrijf heeft ruim 47 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Onze aannemer of elektricien komt graag bij u langs in Maarn. Benieuwd welke klussen we allemaal hebben gedaan? Bekijk onze website voor een overzicht van alle projecten. Uw bouwbedrijf in Maarn is Boswijk Bouw en Elektra.

Een elektricien of aannemer nodig?

Heeft u een klus in Maarn en bent u op zoek naar een kundig bouwbedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Zo zijn wij in te schakelen voor kleine aanpassingen zoals het vervangen van uw alarminstallatie, maar ook voor bijvoorbeeld grootschalige nieuwbouw projecten. Zoekt u een bouwbedrijf voor de renovatie van uw bedrijfspand? Of wilt u thuis gaan verbouwen? Geen probleem. We zijn werkzaam in Maarn en omstreken.

Een aannemersbedrijf voor kantoor tot woning

Wanneer u een bestaande of nieuwe bedrijfshal, woning of een kantoor hebt, moet daar soms nog een hoop aan gebeuren. De aannemers of elektriciens van Boswijk Bouw & Elektra zijn erg vakbekwaam en zullen uw klus naar tevredenheid afronden.

Bouwbedrijf Maarn

Wij leveren maatwerk in Maarn en omstreken

De kernwoorden die onze werkwijze typeren, zijn passie, plezier en vooral vakmanschap. Wij leveren kwaliteit en werken met duurzame materialen. Daarnaast maken we gebruik van nieuwe technieken en streven we naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. We komen graag bij u langs in Maarn om uw wensen en eisen te bespreken. Heeft u een probleem of een spoedklus voor ons in Maarn of omgeving? Ons bouwbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Kies voor ons bouwbedrijf in Maarn

Natuurlijk kunt u kiezen voor een ander bouwbedrijf dat werkzaam is in Maarn, maar we hopen dat u toch de keuze maakt voor onze expertise. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn.

  • Ruim 47 jaar ervaring
  • We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • We staan voor een innovatieve en duurzame bedrijfsvoering
  • Alleen gediplomeerd en juist geschoold personeel in dienst

Heeft u een klus voor ons in Maarn? Neem contact op

Wilt u onze expertise inschakelen? Of wilt u eerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk reageren. We zijn ook telefonisch te bereiken op: 0343-413540. Wij zijn uw bouwbedrijf in Maarn.