Bouwbedrijf Naarden

Info aanvragen

Uw specialist in de bouw

Wilt u graag de hulp van een bouwbedrijf in Naarden? Onze vakmannen staan dan graag voor u klaar. Wij van Boswijk Bouw en Elektra hebben meer dan 47 jaar ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij als bouwbedrijf verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Kwaliteit staat hierbij voorop. Als u tevreden bent met het eindresultaat in Naarden, dan zijn wij dat pas ook. Waarvoor schakelt u onze aannemer in?

Uw bouwbedrijf in Naarden voor:

Voor uw bouwproject wilt u uiteraard een vakman kiezen. Als aannemer met ruim 47 jaar ervaring zijn wij dan uw adres. Door onze expertise kunnen wij u helpen bij een ruim dienstenpakket. Zo:

  • Helpen wij u graag bij een renovatie. Ook van monumentale panden of uw bedrijfshal
  • Staan wij als bouwbedrijf ook voor u klaar bij het verbouwen van uw woning of kantoor
  • Is onze elektricien u ook van dienst in Naarden bij het plaatsen van diverse systemen

Meer weten over de mogelijkheden van ons bouwbedrijf in Naarden? Bel of mail ons.

Voor bouwproject groot of klein

Door de ervaring en kennis die wij als bouwbedrijf in huis hebben, kunnen wij u bij tal van werkzaamheden van dienst zijn. Geen klus is voor ons te groot of klein. Wilt u als bedrijf een alarminstallatie geïnstalleerd hebben? Dan staan wij graag voor u klaar we zijn namelijk ook in te schakelen als elektricien. Zoekt u iemand voor een groot project, zoals nieuwbouw, een verbouwing of renovatie? Ook dan zijn wij van Boswijk Bouw en Elektra uw adres. Uw hele klus nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt in Naarden. U heeft zelf nergens meer omkijken naar. Wel zo prettig natuurlijk.

5 redenen om ons aannemersbedrijf in te schakelen

  • Ruim 47 jaar ervaring als bouwbedrijf
  • In Naarden zijn wij 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen
  • Onze aanpak zorgt ervoor dat wij een betere kwaliteit bieden tegen een scherpere prijs
  • Tijdens onze werkzaamheden houden wij altijd rekening met het milieu en de maatschappij
  • U en uw wensen staan bij onze aannemer centraal
Bouwbedrijf Naarden

Meer weten? Neem contact op

Wilt u van de diensten van ons bouwbedrijf gebruikmaken of ons inschakelen als aannemersbedrijf in Naarden? Neem dan gerust contact op. We zijn ook in te schakelen als electricien om bijvoorbeeld een alarminstallatie bij u in Naarden te installeren. Wij staan klaar om u verder te helpen. Hiervoor kunt u mailen naar: info@boswijk-bouw.nl. Uw bericht wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Belt u ons liever? Dat kan naar: 0343-413540. Hoe kan ons bouwbedrijf in Naarden u helpen?