Bouwbedrijf Naarden

Bouwbedrijf met vakmanschap in bouwen en renoveren in Naarden

Een bouwbedrijf in Naarden dat garant staat voor vakkundig renoveren en verbouwen en dat dat doet met zichtbare passie en vakmanschap in bouwen en verbouwen: dát is bouwbedrijf en aannemer Boswijk Bouw! Wij staan in de regio bekend om onze zeer hoge afwerkingskwaliteit en serviceniveau. En daarin verschillen wij van andere lokale aannemers: wij gaan geen enkele uitdagende verbouwing of renovatie uit de weg! Als aannemer en installateur verzorgen wij al vele jaren nieuwbouw, verbouwingen, verduurzaming en renovaties van zakelijke en particuliere panden die gezien mogen en moeten worden.

Grote en middelgrote renovaties in Naarden

Een grote of middelgrote verbouwing of interessante renovatie in Naarden gaan wij zeker niet uit de weg. Ons vakmanschap en innovatie werkwijze ziet u dan ook altijd terug in het luxe afwerkingsniveau en de uitstekende bouwkwaliteit die wij leveren. Boswijk Bouw is het bouwbedrijf in Naarden dat met u meedenkt, redelijke uurtarieven hanteert en ouderwets vakmanschap en gedegen realistisch projectmanagement biedt.

Renoveren en verbouwen door een gespecialiseerd bouwbedrijf

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen in Naarden hebben wij vele verrassende en indrukwekkende verbouwingen en renovaties mogen verzorgen van vele historische monumentale kantoorpanden en woningen. Wij zijn er trots op dat wij zo een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen en in stand houden van de lokale bouwstijl. Dat doen wij door Oudhollandse bouwmethoden te combineren met moderne technieken en nieuwe materialen. Een door ons gemaakte doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla is hiervoor zeer illustratief.

Meer mooie voorbeelden die wij als bouwbedrijf hebben uitgevoerd ziet u op onze projectenpagina. Onze gedrevenheid, plezier en vakmanschap ziet u in elk project terug.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Naarden

Wij werken als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Naarden sinds onze oprichting in 1969 op het allerhoogste niveau in bouwen. De vele referenties van verbouwingen en renovaties in Naarden zijn het visitekaartje van ons bouwbedrijf. Wij zijn dan ook trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om onderscheidend te zijn als bouwbedrijf in Naarden.

Bouwbedrijf Naarden

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Ook uw woning of kantoor in Utrechtse Heuvelrug vakkundig laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En vindt u vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen maar het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!