Bouwbedrijf Bunnik

Aannemer in Bunnik: vakmanschap en passie en in bouwen en renoveren

Vindt u ook dat vakmanschap en passie in bouwen, verbouwen, verduurzamen en renoveren bij een bouwbedrijf in Bunnik op nummer 1 moet staan? Reken dan bij Boswijk Bouw op de luxe afwerkingskwaliteit en het hoge serviceniveau bij middelgrote en grote verbouwingen en renovaties van monumentale en historische panden. Wij pakken grote en/of technisch specialistische verbouwingen en renovaties met beide handen aan. Daarin onderscheiden wij ons van andere aannemers in de Bunnik. Voor innovatieve nieuwbouw, verbouwingen en renovaties in Bunnik van woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen en luxe appartementen is Boswijk uw bouwspecialist.

Van middelgrote tot omvangrijke renovaties in Bunnik

Ons vakmanschap en onze passie in bouwen ziet u terug in elke middelgrote en grote verbouwing en/of renovatie die wij in Bunnik doen. Wij streven altijd naar het allerhoogste afwerkingsniveau in onze projecten kunnen wij dat streven kracht bijzetten door het combineren van oud-Hollands vakmanschap met innovatieve en duurzame bouwmethoden Zo brengen wij monumentale bedrijfspanden en historische woningen in de originele staat terug met, indien gewenst, de nodige aanpassingen die horen bij de dag van vandaag.

Gespecialiseerd in renoveren en verbouwen

Grote renovaties en uitdagende verbouwingen in Bunnik gaan wij dus niet uit de weg. Met de historie in het achterhoofd brengen wij de oude bouwstijlen van monumenten en andere historische panden naar het heden. De doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij mochten maken is een zeer mooi voorbeeld van de bijzondere combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden en het gebruik van moderne technieken en materialen. Ook rond duurzaamheid in historische panden deden wij vele projecten waarbij we andere manieren van verwarmen en alternatieve manieren van isoleren hebben toegepast. Meer kenmerkende projecten van ons bouwbedrijf ziet u op onze projectenpagina.

Bouwbedrijf Bunnik

Boswijk Bouw: hoog niveau onderhoud en renovatie in Bunnik

Het allerhoogste afwerkingsniveau in bouwen en verbouwen is altijd ons streven als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Bunnik. En in die missie slagen wij altijd. Wij danken dat hoge niveau vooral aan:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing of renovatie in Bunnik toont aan dat wij in bouwen en realistisch projectmanagement echt onderscheidend zijn van andere aannemers in de regio.

Meer weten over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Bent u ook van zins om uw woning of kantoor in Bunnik op een fraaie manier te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En is voor u vakmanschap van het bouwbedrijf daarbij ook belangrijker dan louter de kosten? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!