Bouwbedrijf Bunnik

Info aanvragen

Uw expert in verbouwen, renovatie en nieuwbouw

Wilt u graag de hulp inschakelen van een bouwbedrijf in Bunnik? Kies dan voor dé experts van Boswijk Bouw en Elektra. Met meer dan 47 jaar ervaring in ons vakgebied mogen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij als bouwbedrijf u diverse werkzaamheden uit handen nemen in Bunnik. Van renovatie tot de aanleg van elektriciteit, ons allround aannemersbedrijf doet het graag voor u. Kwaliteit vinden wij als aannemer hierbij erg belangrijk. Bent u tevreden met het eindresultaat dat onze aannemer levert? Pas dan is ons aannemersbedrijf dat ook.

Voor elke klus hebben wij de juiste vakman

Zoekt u in Bunnik een elektricien die u kan helpen bij de aanleg van beveiligingssystemen of een alarminstallatie? Of bent u juist op zoek naar een bouwbedrijf in Bunnik dat u kan helpen bij een verbouwing of nieuwbouw project? In beide gevallen is ons aannemersbedrijf het bedrijf dat u zoekt. Doordat wij over meer dan 47 jaar ervaring beschikken, kan ons bouwbedrijf elk project voor u uitvoeren. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten. En ook instellingen zijn bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres voor hun bouwproject van bijvoorbeeld een bedrijfshal of kantoor.

Met oog voor mens en milieu ondernemen

Wij dragen als bouwbedrijf graag ons steentje bij. Wij onderscheiden ons dan ook van elke andere aannemer in onze regio door onze werkwijze. Zo proberen wij onze belasting op het milieu tijdens onze werkzaamheden in Bunnik tot een minimum te beperken. Ook is ons aannemersbedrijf  maatschappelijk betrokken. Zo steunen wij exposities voor goede doelen en kan de brandweer gebruikmaken van onze werf voor brandoefeningen.

Bouwbedrijf Bunnik

Waarom u ons bouwbedrijf in Bunnik kiest

  • Wij zijn als bouwbedrijf inmiddels meer dan 47 jaar werkzaam in de bouw
  • Van een alarminstallatie plaatsen tot het verbouwen van uw pand, wij helpen u
  • Dankzij onze werkwijze zijn onze prijzen laag en onze kwaliteit hoog
  • U staat als klant uit Bunnik centraal bij ons
  • De aanpak van uw aannemer is klantgericht en transparant

Graag nog meer informatie van ons aannemersbedrijf?

Wilt u graag contact opnemen omdat u nog vragen heeft over ons bouwbedrijf? Neem dan direct contact op door te bellen naar: 0343-413540. Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen in Bunnik. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@boswijk-bouw.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons aannemersbedrijf. Staat ons bouwbedrijf in Bunnik binnenkort ook bij u op de stoep voor de bouw van een kantoor, woning of bedrijfshal?