Bouwbedrijf Bussum

Info aanvragen

U gaat toch ook voor een professioneel aannemersbedrijf

Wilt u graag de hulp inroepen van een bouwbedrijf in Bussum? Dan staan de vakmannen van Boswijk Bouw en Elektra graag voor u klaar. Doordat wij over meer dan 47 jaar ervaring en kennis beschikken op het gebied van verbouwen, renovatie en nieuwbouw, kunnen wij als bouwbedrijf u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Het leveren van kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook pas tevreden met het resultaat van uw woning, kantoor of bedrijfshal in Bussum als u dat ook bent.

Waarvoor u bij ons terechtkunt

Voor uw klus wilt u natuurlijk een echte vakman inschakelen. Als aannemer hebben wij meer dan 47 jaar ervaring. Wij hebben als aannemersbedrijf dus de benodigde kennis om u te kunnen helpen bij elke klus. Zo:

  • Kan ons bouwbedrijf een renovatie voor u uitvoeren
  • Helpt onze elektricien u graag bij het plaatsen van verschillende systemen
  • Kunt u onze aannemer inschakelen voor het verbouwen van uw pand in Bussum

Benieuwd naar hoe ons bouwbedrijf in Bussum u van dienst kan zijn? Neem dan contact op met de specialisten van ons aannemersbedrijf.

Geen klus te klein of te groot

Dankzij de kennis en ervaring van ons bouwbedrijf kunnen wij u bij tal van diensten helpen. Geen project is ons te groot of te klein. Zo staan wij graag voor u klaar wanneer u als ondernemer een alarminstallatie geplaatst wilt hebben. Heeft u een grotere klus in Bussum? Bijvoorbeeld het bouwen van nieuwbouw? Ook dan zijn wij uw adres. Wij nemen uw hele klus voor onze rekening en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Een aannemer voor ieder pand

Wanneer u op zoek bent naar een aannemersbedrijf voor de bouw van een bedrijfshal, kantoor of een woning, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten vele bedrijven en particulieren ons bouwbedrijf te vinden.

Bouwbedrijf Bussum

5 redenen om voor ons te gaan

  1. Wij hebben al meer dan 47 jaar ervaring als bouwbedrijf
  2. 24/7 bereikbaar voor noodgevallen in Bussum
  3. Dankzij onze aanpak kunnen wij een betere kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs
  4. Wij houden tijdens onze werkzaamheden rekening met het milieu
  5. Uw wensen staan bij ons centraal

Zijn wij ook uw bouwbedrijf in Bussum?

Wilt u graag hulp bij het plaatsen van nieuwbouw in Bussum? Of heeft u nog een vraag voor ons bouwbedrijf? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag. Neem daarom gerust contact op. Telefonisch kunt u ons bereiken: 0343-413540. U kunt natuurlijk ook mailen naar ons aannemersbedrijf: info@boswijk-bouw.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, nemen wij contact met u op. Kiest u ook voor ons bouwbedrijf in Bussum?