Bouwbedrijf Bussum

Bouwbedrijf in Bussum: bouwen en renoveren met hoogste afwerkingsniveau

Boswijk Bouw is als bouwbedrijf en installateur in Bussum al vele jaren actief in nieuwbouw, verbouwingen, verduurzaming en renovaties van voornamelijk woningen en kantoren met een historisch, luxe en monumentaal karakter. Waar veel bouwbedrijven in Bussum hun vingers soms niet graag branden aan een grotere of uitdagende verbouwing of renovatie, is dat voor ons altijd een uitdaging waar wij zeker niet voor wegkijken. Iedere verbouwing of renovatie die wij voor zakelijke of particuliere opdrachtgevers mogen uitvoeren, leveren wij op met een gegarandeerd hoog afwerkingsniveau. Dat is wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven in Bussum.

Bouwbedrijf voor grote en middelgrote renovaties in Bussum

Zakelijke opdrachtgevers en particulieren komen in Bussum bij Boswijk Bouw terecht, omdat zij weten dat wij graag onze tanden zetten in complexe, uitdagende en innovatieve bouwopdrachten. Ook weten zij dat ze met de ogen dicht kunnen vertrouwen op de allerhoogste bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau bij middelgrote en grote renovatie en verbouwingen. Bovendien houden wij als bouwbedrijf een realistische kijk op budgetbewaking en projectplanning voor iedere verbouwing of de renovatie. Daar mag u op vertrouwen!

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen

Wij zijn als bouwbedrijf gespecialiseerd in renoveren, verbouwen en verduurzamen. In Bussum hebben wij in de afgelopen jaren vele verrassende en indrukwekkende transformaties van woningen en bedrijfspanden mogen voltooien. Door het renoveren van diverse historische en monumentale kantoorpanden hebben wij een belangrijk aandeel in het herstellen en up-to-date houden van de soms indrukwekkende bouwwerken in die gemeente. Wij hanteren daarvoor een combinatie van Oudhollandse bouwmethoden en moderne technieken en bouwmaterialen. Een voorbeeld waar trots op zijn is een doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla die wij op verzoek van de eigenaar geplaatst hebben.

Op onze projectenpagina op de website ziet u meer voorbeelden van werk als bouwbedrijf: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden.

Aannemersbedrijf in Bussum

Uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Bussum

Wij zijn ons bouwbedrijf in 1969 begonnen en al direct na de start hebben wij ons toegelegd op bouwkundig en installatietechnisch onderhoud aan bouwwerken in Bussum op hoog niveau. Opdrachtgevers beschouwen ons niet voor niet als hét bouwbedrijf voor de regio. De vele referenties van onze verbouwingen en renovaties in Bussum die wij kunnen overleggen zetten die mening kracht bij. Wij zijn dan ook trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing of renovatie in Bussum biedt ons een unieke kans om als bouwbedrijf onderscheidend te zijn.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand in Bussum te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En is daarbij het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker voor u dan het kostenplaatje alleen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!