Bouwbedrijf Maarsbergen

Hét bouwbedrijf in Maarsbergen voor bouwen en renoveren

Boswijk Bouw is hét bouwbedrijf met passie en vakmanschap in bouwen, verbouwen en renoveren in Maarsbergen. En dat ziet u terug in alles wat wij als aannemer doen. In de regio staan wij bekend om onze hoge afwerkingskwaliteit en uitmuntende service. En dat is wat wij anders doen dan andere lokale bouwbedrijven in Maarsbergen. Complexe of anderszins uitdagende verbouwingen of renovaties pakken wij met beide handen aan. Als aannemer en installateur verzorgen wij al vele jaren nieuwbouw, verbouwingen, verduurzaming en renovaties in Maarsbergen van zakelijke en particuliere panden die iedereen moet en mag zien.

Van middelgrote tot grote renovaties in Maarsbergen

Middelgrote en grote verbouwingen of interessante renovaties in Maarsbergen gaan wij niet uit de weg. Ons vakmanschap en onze innovatieve en duurzame manier van werken is altijd zichtbaar in het luxe afwerkingsniveau en de uitstekende bouwkwaliteit die wij leveren. Wat betreft advies en meedenken is Boswijk Bouw het bouwbedrijf in Maarsbergen dat uw bedrijfspand of woning met ouderwets, en tegelijkertijd innovatief, vakmanschap en met een gedegen realistisch projectmanagement in een nieuw jasje steekt.

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renoveren en verbouwen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in omvangrijke renovaties en verbouwingen in Maarsbergen hebben wij met vele verrassende en indrukwekkende verbouwingen en renovaties het straatbeeld in de stad op peil mogen houden. Getuige de vele fraai ogende historische monumentale kantoorpanden en woningen waarin ons werk terug te zien is. Dat ziet u bijvoorbeeld aan een door ons gemaakte doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla. Hierin is onze combinatie van oud-Hollandse bouwmethoden met moderne technieken en nieuwe materialen duidelijk zichtbaar.

Meer mooie voorbeelden die wij als bouwbedrijf hebben uitgevoerd zijn zichtbaar op onze projectenpagina.

Bouwbedrijf Maarsenberg

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Maarsbergen

Sinds onze oprichting werken wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Maarsbergen voor niets minder dan het bereiken dan het allerhoogste niveau in bouwen. Wij zijn trots op de vele goede referenties van verbouwingen en renovaties in Maarsbergen. Daarnaast zijn wij ook zeer trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Bij elke verbouwing die wij mogen doen in Maarsbergen laten wij zien dat wij onderscheidend zijn van andere bouwbedrijven in de regio.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Heeft u ook plannen om uw woning of kantoor in Utrechtse Heuvelrug op een bijzondere manier te laten verbouwen of renoveren? Denkt u na over het verduurzamen van de woning? En vindt u vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan alleen maar het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!