Boswijk bouwbedrijf Utrecht

DE AANNEMER MET PASSIE, PLEZIER EN VAKMANSCHAP IN BOUWEN

Al sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij als bouwbedrijf en installateur in Utrecht nieuwbouw, verbouw en renovaties van woningen en kantoren. Onze opdrachtgevers in Utrecht zijn zowel zakelijk als particulier. Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf door onze hoge kwaliteit en serviceniveau. Daar waar andere bouwbedrijven in Utrecht mogelijk een renovatie te complex vinden, gaan wij graag de uitdaging aan.

Hét bouwbedrijf in Utrecht voor grote en middelgrote renovaties

Boswijk Bouw is anders dan andere bouwbedrijven in Utrecht. Grote en middelgrote verbouwingen en renovaties zijn zeker aan ons toevertrouwd. Complexe en uitdagende opdrachten gaan wij met al onze ervaring niet uit de weg. Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en luxe afwerkingsniveau. Uiteraard houden wij daarbij optimaal rekening met het beschikbare budget.

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Utrecht dat écht met u meedenkt, dan heeft u aan ons een betrouwbare partner en aannemer.

Bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatie en verbouwen

Als bouwbedrijf hebben wij de afgelopen decennia indrukwekkende transformaties in Utrecht mogen verzorgen. Met de renovatie van oudere kantoorpanden of villa’s brengen wij de oude glorie terug. En meer dan dat omdat we traditionele bouw combineren met moderne technieken en nieuwe materialen die vroeger niet beschikbaar waren. Zo realiseerden wij een doorzichtige vloer in een statige kantoorvilla. Deze entree geeft natuurlijk een weergaloze indruk.

Op onze projectpagina vindt u zeer uiteenlopende voorbeelden van verbouwingen die wij in Utrecht hebben mogen doen. Van droomvilla tot kantoorvilla. Van restaurant tot bedrijfshal. In elke opdracht herkent u onze passie en vakmanschap.

Bouwbedrijf Utrecht

Boswijk Bouw: Uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Utrecht

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundige en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Utrecht. Wij zijn trots op onze goede naam en en kunnen een keur aan referenties van verbouwingen en renovaties in Utrecht overleggen.

Wij zijn trots op:

  • het hoge kwaliteit en design
  • de Nederlandse ambachtslieden die aan ons hebben weten te binden
  • het maatwerk waaruit passie spreekt
  • het hoge service niveau
  • de duurzame en innovatieve manier van bouwen
  • onze realistische planning en begroting

Elke verbouwing zien we als een uniek visitekaartje voor ons bouwbedrijf. Het motiveert ons om woon- of werkdromen waar te maken.

Meer informatie over verbouwen of renoveren?

Heeft u een woning of kantoor in Utrecht die u wilt laten verbouwen? Is de kwaliteit en professionaliteit van het bouwbedrijf voor u belangrijker dan alleen maar de prijs? Wilt u meer dan een verbouwing en stelt u design en maatwerk op prijs? Neem dan contact op door te bellen naar 0343-413540 of stuur een mail naar info@boswijk-bouw.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!