Bouwbedrijf Utrecht

Info aanvragen

Ruim 47 jaar kennis en ervaring

U wilt een bouwbedrijf in Utrecht inschakelen? Dan bent u bij Boswijk Bouw en Elektra aan het goede adres. Zo hebben we ruim 47 jaar kennis en ervaring in huis als bouwbedrijf. Onze aannemer of elektricien hebben alle expertise om elke klus in Utrecht af te handelen. Zo zijn wij werkzaam in nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Bent u benieuwd wat wij allemaal in Utrecht hebben gedaan? Bekijk onze website voor een overzicht van alle projecten. Zoek niet verder naar een bouwbedrijf in Utrecht.

Heeft u een klus voor ons bouwbedrijf?

Ons bouwbedrijf kunt u inschakelen voor bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Zo regelen wij de installatie van uw alarminstallatie, maar kunnen wij ook grootschalige werkzaamheden voor u opknappen. Wat dacht u van een nieuwe woning of de restauratie van uw bedrijfspand. Wij zijn werkzaam in Utrecht en omgeving voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wat kunnen wij voor u betekenen in Utrecht?

Wij leveren maatwerk

We vinden het belangrijk dat ons bouwbedrijf maatwerk levert. De kernwoorden die bij ons centraal staan voor onze werkwijze zijn vakmanschap, passie en plezier. Deze kernwaarden zijn te zien in al onze werkzaamheden, van bedrijfshal tot woningbouw. Het leveren van kwaliteit staat voor ons centraal en een duurzame relatie met onze opdrachtgevers vinden we ook erg belangrijk. Onze aannemers en elektriciens zullen u waar nodig tijdens een nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing van de nodige informatie voorzien. Hierdoor blijft u op de hoogte en komen we samen tot het mooiste resultaat. Ons bouwbedrijf is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Een spoedklus in Utrecht? Wij staan voor u klaar.

Bouwbedrijf Utrecht

Kiest u ook voor ons bouwbedrijf in Utrecht

Natuurlijk heeft u de keuze uit meerdere bedrijven bij u in de buurt. Wilt u weten waarom wij de beste keuze voor u zijn? We zetten het graag voor u op een rijtje:

  • Ruim 47 jaar ervaring
  • Alleen experts in dienst
  • Werkzaam in Utrecht en omgeving
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Wilt u ons inschakelen of meer informatie?

Heeft u een klus voor ons bouwbedrijf? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. Onze medewerkers zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar het nummer: 0343-413540. Wij zijn uw bouwbedrijf in Utrecht.