Bouwbedrijf Utrechtse Heuvelrug

Het bouwbedrijf met passie voor bouwen en renoveren

Vakkundig renoveren, verduurzamen en verbouwen in Utrechtse Heuvelrug door een bouwbedrijf met passie in bouwen en verbouwen, dát is wat u krijgt als u kiest voor Bouwbedrijf Boswijk Bouw als aannemer. Wij staan garant voor het renoveren en verbouwen in Utrechtse Heuvelrug met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarin onderscheiden wij ons van andere aannemers in de regio: wij gaan geen enkele uitdagende verbouwing of renovatie uit de weg! Als aannemer en installateur verzorgen wij al vele jaren nieuwbouw, verbouwingen en renovaties van zakelijke en particuliere panden.

Grote en middelgrote renovaties in Utrechtse Heuvelrug

Boswijk Bouw is uw meedenkende bouwer met redelijke uurtarieven, ouderwets vakmanschap en strak, gedegen projectmanagement. Een grote of middelgrote verbouwing of interessante renovatie in Utrechtse Heuvelrug gaan wij niet uit de weg. Die kwaliteit ziet u dan ook terug in het luxe afwerkingsniveau en de uitstekende bouwkwaliteit die wij leveren.

Bouwbedrijf Boswijk Bouw is uw betrouwbare partner en aannemer in Utrechtse Heuvelrug en omgeving.

Bouwbedrijf Utrechtse Heuvelrug

Renoveren en verbouwen door een gespecialiseerd bouwbedrijf

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen hebben wij in Utrechtse Heuvelrug in de afgelopen jaren vele verrassende en indrukwekkende transformaties in bouwwerken mogen verzorgen. Door het renoveren van diverse historische monumentale kantoorpanden en woningen, leveren wij een dankbare bijdrage aan het herstellen en in stand houden van de plaatselijke bouwstijl. Oudhollandse bouwmethoden combineren wij met moderne technieken en nieuwe materialen om tot een fraai en functioneel resultaat te komen. Zie bijvoorbeeld de door ons gemaakte doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla. Dat geeft een mooi kijkje in onze manier van bouwen, verbouwen en renoveren.

Meer innovaties en/of bijzondere voorbeelden die wij als bouwbedrijf hebben uitgevoerd ziet u op onze projectenpagina: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden. Gedrevenheid, plezier en vakmanschap ziet u in elk project terug.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Utrechtse Heuvelrug

Al sinds onze oprichting in 1969 werken wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Utrechtse Heuvelrug op het allerhoogste niveau. De vele referenties van verbouwingen en renovaties in Utrechtse Heuvelrug zijn dan ook het visitekaartje van ons bouwbedrijf. Wij zijn dan ook trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing zien wij als een unieke kans om als bouwbedrijf in Utrechtse Heuvelrug ons onderscheidende vermogen te tonen.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Wilt u ook uw woning of kantoor in Utrechtse Heuvelrug vakkundig laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En vindt u het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan uitsluitend het kostenplaatje? Bel ons dan op 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!