Bouwbedrijf Utrechtse Heuvelrug

Info aanvragen

Ruim 47 jaar ervaring

Zoekt u een bouwbedrijf in de Utrechtse Heuvelrug? Kies voor de specialisten van Boswijk Bouw en Elektra. Met ruim 47 jaar ervaring als bouwbedrijf kunnen wij elke klus klaren in de Utrechtse Heuvelrug. Onze aannemer of elektricien komt graag bij u langs. Wij zijn in te schakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. We zijn actief voor bedrijven en instellingen, maar ook in de particuliere sector. Benieuwd naar de klussen die we hebben gedaan in de Utrechtse Heuvelrug? Op onze website vindt u een overzicht van alle projecten.

Verbouwen, renovatie en nieuwbouw

Ons bouwbedrijf is in te schakelen voor uw klus op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Of dit nou een nieuwe alarminstallatie is of een grootschalig nieuwbouw project. Zoekt u een bedrijf voor de renovatie van uw bedrijfshalf of kantoor? Of wilt u uw woning laten verbouwen? Laat het ons weten. We bespreken graag met u alle mogelijkheden. Uw bouwbedrijf in de Utrechtse Heuvelrug is Boswijk Bouw en Elektra.

Bouwbedrijf Utrechtse Heuvelrug

Kies voor vakmanschap

Bij ons bouwbedrijf staat een klantgerichte service hoog in het vaandel. We bespreken graag met u alle wensen en eisen. Ook houden we van korte communicatielijnen. We streven altijd naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en werken met de nieuwste technieken en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast is ons bouwbedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u een probleem of spoedklus in de Utrechtse Heuvelrug? Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Waarom zijn wij uw bouwbedrijf in de Utrechtse Heuvelrug?

Benieuwd waarom u voor onze elektricien of aannemer moet kiezen? Wij zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij het beste bouwbedrijf voor u zijn:

  • Ruim 47 jaar ervaring
  • Alleen specialisten in dienst
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • Innovatieve en duurzame bedrijfsvoering
  • Werkzaam in de Utrechtse Heuvelrug

Wilt u meer informatie of onze hulp inschakelen?

Heeft u een klus voor ons in de Utrechtse Heuvelrug? Of wilt u eerst meer informatie? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden. We zijn ook telefonisch bereikbaar via: 0343-413540. Uw bouwbedrijf in de Utrechtse Heuvelrug is Boswijk Bouw en Elektra.