Bouwbedrijf Wijk bij Duurstede

Bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede | vakkundig renoveren en verbouwen

Boswijk Bouw is het bouwbedrijf en de aannemer voor het op hoog niveau renoveren, verduurzamen en verbouwen in Wijk bij Duurstede. Als aannemer en installateur in deze mooie regio verzorgen wij al enkele decennia nieuwbouw, verbouwingen en renovaties van zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Het doel is het leveren van een gegarandeerd hoge afwerkingskwaliteit en uitstekend serviceniveau. Dat is ook waarin wij ons onderscheiden van andere bouwbedrijven in de regio: wij gaan geen enkele uitdagende verbouwing of renovatie uit de weg!

Grote en middelgrote renovaties in Wijk bij Duurstede

Wij kijken niet weg bij de vraag om het uitvoeren van een grote en middelgrote verbouwing of interessante renovatie. Daarom kiezen veel opdrachtgevers die voor kwaliteit kiezen voor Boswijk Bouw als aannemer in Wijk bij Duurstede. Die kwaliteit zien ze terug in het luxe afwerkingsniveau en de uitstekende bouwkwaliteit die wij leveren. En ook het feit dat wij altijd oog hebben voor het beschikbare budget vindt men een prettige bijkomstigheid.

Boswijk Bouw is bouwbedrijf is uw betrouwbare partner en aannemer die met u meedenkt in Wijk bij Duurstede.

Renoveren en verbouwen door een gespecialiseerd bouwbedrijf

Als bouwbedrijf hebben wij in Wijk bij Duurstede al vele bijzondere renovaties en verbouwingen mogen opleveren. Dat heeft ons een zeer goede reputatie in de regio opgeleverd. In het straatbeeld van Wijk bij Duurstede zijn tal van indrukwekkende voorbeelden te zien waaraan wij onze bijdrage mochten leveren. Dat zijn voornamelijk monumentale kantoorpanden en eeuwenoude, luxe woningen die wij aan de huidige tijd hebben aangepast. Een zeer goede indruk van onze innovatie werkwijze krijgt u door onze plaatsing van doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla te bekijken. Zo ziet u hoe wij bouwen, verbouwen en renoveren aanpakken.

Meer innovaties en/of bijzondere voorbeelden van projecten die wij als bouwbedrijf hebben uitgevoerd ziet u op onze projectenpagina: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden. Onze gedrevenheid, het plezier en ons vakmanschap ziet u in elk project terug.

Boswijk Bouw: gedreven in onderhoud en renovatie in Wijk bij Duurstede

Al sinds onze oprichting in 1969 werken wij als bouwbedrijf, aannemer en installateur in Wijk bij Duurstede op het allerhoogste niveau. Opdrachtgevers beschouwen ons daarom ook als hét bouwbedrijf voor de regio. De vele referenties van verbouwingen en renovaties in Wijk bij Duurstede zijn dan ook ons visitekaartje. Wij zijn dan ook trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing in de regio zien wij als een unieke kans om als bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede ons onderscheidende vermogen te tonen.

Direct contact over kwalitatief hoogwaardig verbouwen of renoveren?

Heeft u ook plannen om uw woning of kantoor in Wijk bij Duurstede vakkundig te laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En is voor u ook de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan het kostenplaatje alleen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Bouwbedrijf Wijk bij Duurstede

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!