Bouwbedrijf Wijk bij Duurstede

Info aanvragen

Dé specialist in bouw en elektra

Zoekt u een bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede? De vakmannen van aannemersbedrijf Boswijk Bouw en Elektra staan voor u klaar. Met ruim 47 jaar ervaring als bouwbedrijf kunnen wij uw klus klaren. Heeft u een elektricien of een aannemer nodig? Laat het ons weten. We zijn in te schakelen voor nieuwbouw, verbouwen en renovatie in de particuliere sector en voor bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de werkzaamheden die we hebben geleverd in Wijk bij Duurstede? Bekijk op de website een overzicht van alle projecten. Wij zijn uw bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede.

Een aannemersbedrijf in nieuwbouw, verbouwen en renovatie

Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden in Wijk bij Duurstede en omstreken. Van kleine aanpassingen, zoals een moderne alarminstallatie, tot grootschalige projecten. Wilt u uw woning laten verbouwen? Of zoekt u een bouwbedrijf voor de renovatie van uw bedrijfshal of kantoor in Wijk bij Duurstede? Een aannemer voor een nieuwbouw project? Wij doen het voor u!

Wij staan voor vakmanschap

Ons bouwbedrijf is voor verschillende werkzaamheden in te schakelen. Een klantgerichte service staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers in Wijk bij Duurstede en omstreken. Wij komen graag bij u langs om uitvoerig uw wensen en eisen te bespreken. Zo kunnen we als bouwbedrijf maatwerk leveren. Heeft u een spoedklus in Wijk bij Duurstede? Ons bouwbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Waarom kiezen voor ons bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bouwbedrijf bij u in de buurt. Toch hopen we dat u kiest voor onze expertise. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn:

  • Ruim 47 jaar ervaring in bouw en elektra
  • Alleen gespecialiseerd personeel in dienst
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven, en instellingen
  • Innovatieve en duurzame bedrijfsvoering
  • We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar

Kan ons aannemersbedrijf iets voor u betekenen? Laat het ons weten

Heeft u een klus voor ons? Of wilt u eerst meer informatie? Een van onze medewerkers staat graag voor u klaar. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@boswijk-bouw.nl. Ons aannemersbedrijf is ook te bereiken op het telefoonnummer: 0343-413540. Boswijk Bouw en Elektra is uw bouwbedrijf in Wijk bij Duurstede.

Bouwbedrijf Wijk bij Duurstede