Bouwbedrijf Woudenberg

Info aanvragen

Ruim 47 jaar aan expertise in huis

U zoekt een bouwbedrijf in Woudenberg? Bij Boswijk Bouw en Elektra hebben we ruim 47 jaar aan ervaring in huis. Heeft u een klus voor onze aannemer of elektricien in Woudenberg? Wij horen het graag. U kunt onze aannemer inschakelen op het gebied van, verbouwen en renovatie. Bent u benieuwd naar de projecten die we in Woudenberg hebben gedaan? Op onze website vindt u een overzicht van diverse klussen. Wij zijn uw bouwbedrijf in Woudenberg.

Een bouwbedrijf voor kleine en grote projecten

Wij zijn het bouwbedrijf dat u voor diverse klussen kunt inhuren. Of het nu gaat om een nieuwe alarminstallatie of grootschalige allesomvattende werkzaamheden in Woudenberg, onze aannemer of elektricien komt graag bij u langs. Hierbij kan het gaan om nieuwbouw, verbouw of renovatie. Wij zijn werkzaam voor bedrijven en instellingen, maar ook in de particuliere sector. Ons aannemersbedrijf is namelijk niet alleen gespecialiseerd in woningbouw, maar ook in de verbouwing of renovatie van bijvoorbeeld bedrijfshallen en kantoren.

Bouwbedrijf Woudenberg

Wij leveren maatwerk

Wij staan voor een klantgerichte werkwijze. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vakmanschap, passie en plezier zijn kernwoorden die de werkwijze van ons bouwbedrijf typeren. We streven altijd naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Ook proberen wij altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en werken wij met duurzaam materiaal. Heeft u een probleem of een spoedklus voor ons in Woudenberg? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Kiest u ook voor ons bouwbedrijf Woudenberg

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bouwbedrijf voor uw klus. Toch hopen we dat u u de keuze maakt voor onze expertise. We zetten onze voordelen graag nog even voor u op een rijtje:

  • Ruim 47 jaar ervaring als bouwbedrijf
  • Expert op het gebied van bouw en elektra
  • Innovatieve en duurzame werkwijze
  • Werkzaam voor bedrijven, instellingen en particulieren
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u een klus voor ons? Laat het ons weten

Een klus in Woudenberg voor ons bouwbedrijf? Of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem contact op en vul het contactformulier in op onze website. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: info@boswijk-bouw.nl. Wilt u direct een medewerker spreken? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0343-413540. U bouwbedrijf in Woudenberg is Boswijk Bouw en Elektra.