Bouwbedrijf Woudenberg

Bouwbedrijf in Woudenberg voor vakkundig renoveren en verbouwen

Voor vakkundig renoveren en verbouwen in Woudenberg is Boswijk Bouw uw betrouwbare en professionele partner. Als aannemer en installateur verzorgen wij al tientallen jaren nieuwbouw, verbouw en renovaties van woningen en kantoren bij bedrijven en particulieren in Woudenberg. Bij ieder bouwproject leveren wij een gegarandeerd hoge afwerkingskwaliteit en uitstekend serviceniveau. Het klinkt misschien raar, maar daarin onderscheiden wij ons echt van andere bouwbedrijven in de regio. Wanneer andere bouwbedrijven niet graag hun vingers branden aan een te uitdagende verbouwing of renovatie, is dat voor ons de gelegenheid om die met beide handen aan te pakken.

Grote en middelgrote renovaties in Woudenberg

Omdat wij onze kop niet in het zand steken voor grote en middelgrote verbouwingen en ook uitdagende renovaties niet uit de weg gaan, zoeken de meeste particulieren en bedrijven naar een samenwerking met ons bouwbedrijf in Woudenberg. De reden hiervoor is dat zij weten dat wij niet bang zijn voor een complexe, uitdagende en innovatieve opdracht. Ook weten zij dat wij die opdracht met de allerbeste bouwkwaliteit en het meest luxe afwerkingsniveau opleveren. En dat wij daarbij altijd realistisch oog houden op het budget voor de verbouwing of de renovatie vindt men een pré!.

Boswijk Bouw is het bouwbedrijf dat meedenkt als uw betrouwbare partner en aannemer in Woudenberg.

Woudenberg bouwbedrijf

Renovaties en verbouwingen door een gespecialiseerd bouwbedrijf

In Woudenberg hebben wij als bouwbedrijf in de afgelopen tientallen jaren vele bijzondere indrukwekkende transformaties in bouwwerken mogen opleveren. Daardoor is onze goede reputatie in beton gegoten en staan wij te boek specialist in renovaties en verbouwingen in deze plaats. Wij hebben een indrukwekkende bijdrage mogen leveren aan het straatbeeld door het renoveren van diverse historische monumentale kantoorpanden en eeuwenoude woningen. Daarvoor combineren wij oer-Hollandse bouwmethoden met de allernieuwste bouwwijzen en materialen om zo tot oogverblindende resultaten te komen. Een voorbeeld hiervan waar wij trots op zijn, is de plaatsing van doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla. Dat illustreert hoe wij bouwen, verbouwen en renoveren benaderen.

Op onze projectenpagina ziet u meer van dergelijke innovaties en/of bijzondere voorbeelden van projecten die wij als bouwbedrijf in Woudenberg naar grote tevredenheid hebben uitgevoerd. U ziet onze gedrevenheid, het plezier in bouwen en ons vakmanschap in elk project terug.

Boswijk Bouw: aannemer voor onderhoud en renovatie in Woudenberg

Al sinds onze oprichting in 1969 werken wij in Woudenberg op bouwkundig en installatietechnisch onderhoud vlak op het allerhoogste niveau. Wij zetten altijd een stapje extra. Daarom ziet men ons ook als hét bouwbedrijf voor de regio van Woudenberg. De vele referenties van verbouwingen en renovaties in Woudenberg zijn dan ook onze stille getuigen waar wij zeer trots op zijn. Ook zijn wij trots op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Elke verbouwing in de regio is voor ons een unieke kans om als bouwbedrijf in Woudenberg ons onderscheidende vermogen te tonen.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Heeft u ook plannen om uw woning of kantoor in Woudenberg vakkundig laten verbouwen, verduurzamen of renoveren? En is voor u ook de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan het kostenplaatje alleen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!