Bouwbedrijf Zeist

Info aanvragen

Ruim 47 jaar expertise in huis

Wilt u een bouwbedrijf in Zeist inschakelen? Kies voor de vakmannen van Boswijk Bouw en Elektra. Wij hebben als bouwbedrijf ruim 47 jaar ervaring in Zeist en omstreken. Onze aannemer of elektricien komt graag bij u langs om uw klus te klaren. Wij zijn in te schakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouwen en renovatie. Wij werken voor bedrijven en instellingen, hiervoor verbouwen en renoveren wij bedrijfshallen en kantoren. Tevens zijn wij ook werkzaam in de woningbouw. Bent u benieuwd naar de klussen die we hebben gedaan in omgeving Zeist? Op onze website vindt u een overzicht van alle projecten.

Nieuwbouw, verbouwen en renovatie

Ons bouwbedrijf staat voor u klaar op het gebied van bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Deze kunnen variƫren van kleine klussen, zoals het plaatsen van een alarminstallatie, of grootschalige klussen in nieuwbouw, renovatie en verbouwen in de omgeving van Zeist. Een specifiek vraagstuk? Laat het ons weten. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Uw bouwbedrijf in Zeist is Boswijk Bouw en Elektra.

Bouwbedrijf Zeist

Vakmanschap op maat

Ons bouwbedrijf staat voor een klantgerichte service. Wij bespreken graag vooraf met u alle wensen en eisen. Het leveren van kwaliteit staat bij ons centraal en wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Ons bouwbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in geval van nood. Een spoedklus of probleem in Zeist? Neem dan contact op met onze servicedienst. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs.

Wij zijn uw bouwbedrijf in Zeist

Er zijn natuurlijk veel meer bouwbedrijven in Zeist en omgeving die u in kunt schakelen. We hopen dat u toch voor ons kiest. We zetten graag even de voordelen voor u op een rijtje:

  • Gespecialiseerd op gebied van bouw en elektra
  • Ruim 47 jaar ervaring als bouwbedrijf
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen
  • Innovatieve en duurzame bedrijfsvoering

Wilt u ons inschakelen of eerst meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u eerst meer informatie? Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als u ons direct wilt spreken, zijn we bereikbaar op het telefoonnummer: 0343-413540. Boswijk Bouw en Elektra is uw bouwbedrijf in Zeist.