Bouwbedrijf Zeist

Bouwbedrijf in Zeist | vakmanschap in bouwen en renoveren

Boswijk Bouw verzorgt al sinds jaar en dag als bouwbedrijf en installateur in Zeist nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en renovaties van (luxe) woningen en kantoren bij bedrijven en particulieren. Wij leveren bij elk bouwproject een gegarandeerde hoge afwerkingskwaliteit en uitstekend serviceniveau. Daarin onderscheiden wij ons duidelijk van andere bouwbedrijven in de regio Zeist. Waar veel bouwbedrijven hun vingers niet graag branden aan een uitdagende verbouwing of renovatie, pakken wij die graag met beide handen aan.

Hét bouwbedrijf in Zeist voor grote en middelgrote renovaties

Omdat wij grote en middelgrote verbouwingen en renovaties niet uit de weg gaan, komen de meeste particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij ons bouwbedrijf in Zeist terecht. Zij weten dat wij graag onze tanden zetten in complexe, uitdagende en innovatieve opdrachten om die met de allerbeste bouwkwaliteit en het meest nette en luxe afwerkingsniveau op te leveren. Dat wij daarbij altijd een realistisch oog houden op het budget voor de verbouwing of de renovatie wordt als een pré ervaren. Boswijk Bouw is het meedenkende bouwbedrijf in Zeist en uw betrouwbare partner en aannemer.

Bouwbedrijf in Zeist

Gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen

Als gespecialiseerd bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen hebben wij in Zeist in de afgelopen tientallen jaren vele verrassende en indrukwekkende transformaties in bouwwerken kunnen en mogen verzorgen. Door het renoveren van diverse historische monumentale kantoorpanden en woningen, hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het herstellen en in stand houden van de mooie bouwstijl in Zeist. Oudhollandse bouwmethoden combineren wij met moderne technieken en nieuwe materialen om tot een oogverblindend en functioneel resultaat te komen. Een sprekend voorbeeld hiervan is een door ons gemaakte doorzichtige vloer in een monumentale kantoorvilla. Dat is een mooi doorkijkje in onze manier van bouwen, verbouwen en renoveren.

Op onze projectenpagina op de website ziet u meer van de voorbeelden die wij als bouwbedrijf in Zeist hebben uitgevoerd: woonvilla’s, kantoorvilla’s, restaurants, bedrijfshallen, appartementen, grachtenpanden. In alle bouwwerken ziet u onze passie, ons plezier en het vakmanschap in bouwen, verbouwen en renoveren terug.

Boswijk Bouw: uw aannemer voor renovatie en onderhoud in Zeist

Sinds onze oprichting in 1969 verzorgen wij in Zeist bouwkundig en installatietechnisch onderhoud op hoog niveau. Daarom staan wij bekend als hét bouwbedrijf voor de regio. Dat kun u zien aan de vele referenties van onze verbouwingen en renovaties in Zeist. U ziet daarin ook dat wij trots zijn op:

  • onze hoge afwerkingskwaliteit en ons design
  • de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden
  • het maatwerk dat passie uitstraalt
  • ons hoge serviceniveau
  • onze duurzame en innovatieve bouwwijze
  • onze realistische planning, begroting en budgetbewaking

Voor ons is elke verbouwing in de regio een unieke kans om als bouwbedrijf in Zeist onderscheidend te zijn.

Meer weten over verbouwen of renoveren?

Wilt u ook uw woning of kantoor in Zeist vakkundig laten verbouwen of renoveren? En is voor u ook de kwaliteit en het vakmanschap van het bouwbedrijf belangrijker dan het kostenplaatje alleen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-41 35 40, of stuur een e-mail naar info@boswijk-bouw.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Boswijk Bouw & Elektra? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!